Vem var du?

Fick en kommentar: Grattis Jonna till din undersköterskeutbildning. Du har nu officiellt allt, utbildning, bil, "hus", barn och man...=) Grattis! Kram

Sen försökte du skicka en till kommentar och skriva vem du var, men även då blev du anonym. Nyfiken som jag är så undrar jag ju såklart vem du är =) Annars tackar jag så hemskt mycket härigenom i alla fall.

Valborg

Nu är vi precis hemkomna från en jättetrevlig kväll hos Marie (och Andreas, men han jobbade tyvärr). Ida och Patrik var också där, och så alla våra små grabbar förstås ;-) Theo och William som är nästan lika gamla lekte jättebra ihop så det var roligt. Vi har grillat, ätit god paj och massa annat gottit. Nu ska strax Micke köra till jobbet för att jobba natt och Theo slocknade som en sten i bilen på vägen hem, så snart är det bara jag kvar. Tänkte prova och se om jag vågar sova själv i natt, så jag la Theo i hans säng nu. Fattar inte varför man blir mörkräddare med åren.

I morgon får vi se vad vi hittar på, ska nog ta och storhandla i alla fall. Hoppas att vädret blir fint så man kan vara ute hela dagen. Måste lägga lite tid på engelskan i morgon också. På tal om skolan. Nästa helg ska vi nog ha lite tjejkväll hos en tjej i klassen. Skulle nog vara fem tjejer från klassen så det blir kul!

Händer mycket nästa vecka. Möte med chefen, handledarutbildningen, leklandet, "klassfest" och utefixardag på dagis. Vi ska göra ett litet "land" där vi ska plantera olika grejer, de ska få en liten bensinstation, en affär, rep att balansera på i lilla skogen och massa annat skoj. Ska även grilla lite korv och så tillsammans.

Sist men inte minst, vi ska även hämta vår nya bil. Det ska bli SÅ underbart.

Godnatt mina vänner, hoppas ni haft en lika trevlig valborg som jag!

Sommarvärme och att prata inför folk

Vilket underbart väder det har varit idag, riktig sommarvärme. Fick lite panik på förmiddagen då jag var tvungen att sitta inne och plugga. När jag var färdig med det som skulle göras på datorn tog jag min mattebok och gick ut i solen och räknade tills det var dags för lektion. När jag hämtat Theo efter lektionen så åkte vi hem och gjorde glasstrutar och hade det mysigt på baksidan.







Han har blivit så solbränd och fin vår lille prins. Det är rena drömmen för honom nu att få vara ute från morgon till kväll. Det är det första han tjatar om på morgonen, att han vill gå ut. Sen tar han sin sparkcykel och sticker till "parken" som han säger, istället för lekparken. Denna herren tror att han är stor nog att klara sig själv nu ;-)

Ikväll bjöd vi pappa som var ensam hemma på mat. Blev enkelt idag, grillad kyckling, grillade revben, potatissallad och vanlig sallad. Senare kom Tim också och vi kollade på Madagaskar 2. Theo somnade gott i morfars knä.. Det tar minsann på krafterna med all frisk luft.

Igår frågade en lärare mig om jag skulle vilja vara med på deras handledarutbildning som de håller för undersköterskor. De ville att jag ska berätta om min praktik, vad som var bra och dåligt osv, för att undersköterskorna ska få tips och råd om hur de ska bli bra handledare. Shit tänkte jag, jag som hatar att prata inför folk. Men det som inte dödar, det härdar, och det kommer då sannerligen att bli en utmaning för mig. Ser fram emot det och det ska bli jätte spännande. Wish me luck!

Ute söndag

Tillbringade hela dagen ute i går, i det härliga vädret. Hoppas att det spricker upp och blir lika fint idag också.

Igår kändes det som att Theo blev några månader äldre sådär på en dag bara.


När han var ute och spelade bandy med en granntjej..


..blev han "övertalad" att följa med till lekparken, utan mamma! (Som följde
med ändå)


Att gunga är kul men..


..helst ska man stå upp!


Tar man av sig skorna kan  man klättra upp för rutchkanan, jippie!


Nöjdaste killen!


Lite suddig bild, men däcken kan man också klättra upp igenom!


Och så kan man ta den vanliga vägen också, alldeles själva. Det är bara
när pappan är med som man får "snålskjuts".


Nu har vi precis ätit frukost. Nybakade scones blev det idag - mums. Får se vad dagen har att erbjuda!

Mössor

Theo älskar mössor, och det är väldigt svårt att få honom att använda keps istället nu när det är så varmt. Köpte en mössa till honom igår och han blev överlycklig och tog på sig den direkt och skulle gå ut nu sa han. Det är ju trots allt inte sommar på morgnar och kvällar så den kommer nog till användning.



Idag tänkte jag att vi ska åka och titta när korna släpps ut i Bräknehoby. Det gillar nog Theo. Vad ska ni göra?

Shopping och umgänge

Senaste veckan har bjudit på en hel del shopping. Tidigare i veckan blev det kläder på Lindex till Theo och Thilda. Idag har jag köpt nytt duchdraperi, nya gardiner till sovrummet, skor till Micke och en tunn vårmössa till Theo. Men jag "slösar" inte bara pengar utan försöker spara också. Därför sa jag upp vår hemtelefon och tecknade ett nytt abonnemang genom TRE. Det är inga favoriter i mina ögon men erbjudandet var bra och jag ger dom en chans.

Istället för 125 kr (snart 145kr) så kommer vi att betala 69 kr i fast avgift. Istället för en hemtelefon fick man en mobitelefon som man har både hemnumret och ett mobilnummer till. Man kan alltså ha med sig "hemtelefonen" vart man vill och ringer "gratis" (endast uppkoplingsavgift) till alla hemtelefoner, myndigheter, företag och 0771 nummer. Ringer man till mobil får man betala, men det gör vi ändå bara ifrån våra vanliga mobiler i dagsläget också. Så jag tyckte det verkade bra, eller vad säger ni? Viktigt att tillägga är ju också att dom som ringer till oss självklart bara betalar som ett vanligt lokal/rikssamtal, så länge man bara ringer vårt gamla vanliga hemnummer. Tanken är ju att vi förhoppningsvis får ner kostnaden rejält och att vi bara ska använda det som en hemtelefon, men att det också är praktiskt att ta den med sig om man ska iväg en helg eller bara till stranden typ så kan man va kontakbar på även hemnumret då också. (Varför det nu ska vara nödvändigt, egentligen!? ;-) )

Förutom shopping har veckan även bjudit på en massa umgänge med andra. Har inte ätit middag hemma själva en endaste dag. En dag var mina föräldrar, syskon och Jennie här, en dag va grannarna här, igår va vi hos mamma och dom och en dag "lyxade" vi till det på McD. Gillar inte skräpmat men jag kände mig inte alls i form den dagen och orkade inte ens tänka på vad vi skulle laga, så så fick det bli. Ikväll blir det inte heller middag hemma, utan vi är bjudna till Ida med familj. Ska bli riktigt trevligt!

Ha en trevlig helg!

Lucky me


Som bor i en by med så härliga omgivningar. På promenad runt orrekulle
häromdagen.



Som har en underbar son som själv tar fram äggen och knäcker dom om han
vill ha pannkaka;-)
Kolla smilegroparna- underbara.


Som har världens bästa faster med sambo som var så gulliga och hade
skickat blommor med bud som stod utanför dörren i går morse.
Blev ju
som att ta studenten på nytt nu ju, tss.



Bilderna blir inte dom bästa nu eftersom kameran är sönder. Tömde den på bilder nu så ska jag ta mig i kragen och lämna in den - bättre sent än aldrig.

Vinden har vänt

Idag blåser det inga kalla nordanvindar så nu njuter jag för fulla muggar av att kunna ligga i solstolen på uteplatsen ocj bara njuta. Satte mig vid Theos lilla minibord här i skuggan för att kunna uppdatera lite. Micke och Thilda är ute nånstans med Mattias oc h Hanna och Theo ligger inne och sover. Jag ha kollat igenom all reklam och njutit av lugnet, vilket jag också ska fortsätta med. Dom stunderna är guldvärda.

Detta vädret lockar ofta till grillning och idag blir det flintastek och någon god pastasallad till. Måste passa på att tipsa er om fetaost med vitlök och persilja, den är sjukt god.

Ha en underbar dag allihopa, för det ska jag ha. Blir shopping på lindex sen också förresten, återkommer om inköpen. Har rabattkupong och då måste man ju handla ;-)

Lördag

Då var det lördag och det härliga vädret håller i sig. Theo har åkt på en förkylning, och jag som tycker vi är duktiga med att inte klä av kläderna för tidigt. Febern börja komma sakta men säkert så vi får väl se hur natten blir. Nu har vi precis grillat med pappa, Tim, Jennie och Daniel och Thilda kom för ett par timmar sen. Ikväll ska vi spela kubb med grannarna. Har även köpt lördagsgodis och filmen Madagaskar 2 så den ska vi också kika på i helgen.

Dagen har även bjudit på en
husvisning. Ska bestämma oss tills i morgon. Riktigt fint, men lutar åt att vi säger nej ändå. Gillade inte riktigt planeringen av kök och vardagsrum. Det skulle kommit nån och rengjort vår soffa idag. Ringde en kvinna häromdagen och sa att en vän till oss hade gett dom vårat nummer eftersom dom ville att vi skulle få en sådan gratis rengöring. Hon skulle komma halv tvåmen vid tjugo i två ringde en man och sa att hon fått förhinder. Jag bara jaha, kom hon på det nu? Dom skulle återkomma med en ny tid.

Nu ska jag ta hand om Theo som skriker efter mamma. Thilda och han slår som vanligt halvt ihjäl varandra.

Stolt

Idag är mina betyg utskrivna och klara, jag är numera undersköterska. Kanske inte så stort i sig, men jag är ändå otroligt stolt över att ha en utbilding och framförallt över mina betyg. På gymnasiet tyckte jag att det var mycket roligare att fika på PM än att vara i skolan, och det satte ju sina spår på mina betyg då. Jag tog mig i kragen och nu har jag äntligen ett slutbetyg at vara stolt över.

Fick reda på mitt sista betyg idag och det blev MVG i sjukvård. Känn otroligt bra eftersom det kändes som en viktig och bra kurs med tanke på att den innefattade praktiken också. Dessutom är den på 200 poäng och ett MVG i en sådan kurs höjer ju snittbetyget lite.

Idag när jag och Theo var i lekparken med Linda och Hanna så var det några småflickor som öppnade fönstret på vid gavel och sjöng för glatta livet. De hade på Eva och Adam filmen och spolade hela tiden tillbaka till när de sjunger: "Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, men det kan va svårt att to när man inte ser det.."

Sa till Linda att tänk vad lätt att vara så liten. Slippa alla bekymmer vad gäller jobb, utbildning, framtid, bilar och boende och allt vad det kan vara. Men problemen man hade då var ju nog så jobbiga då, trots att det kanske "bara" handlade om att kompisen gick hem utan att hjälpa till att städa. Det är ju faktiskt också otroligt tufft att vara den tredje som inte får vara med de andra två att leka, speciellt när man bara är 10 år. Så kanske är det inte så lätt att vara liten heller.

Var tid har sin charm som man brukar säga. Jag trivs rätt så bra i livet just nu, men det känns på något sätt som ett "mellanläge". Jag är nog dock sådan som person som snabbt ledsnar på saker och ting och behöver lite förändring i vardagen. Det kanske inte alltid behöver vara förändring som i att t.ex. flytta men jag vill gärna att det händer lite, så man inte står och trampar på samma ställe hela tiden.

Hur som helst så är jag otroligt stolt över det jag åstadkommit hittills i livet och ser med spänning fram emot vad som komma skall.



Den bästa i mitt liv!

Middagstips

Igår gjorde vi jättegod kycklig "gratäng" som vi ätit hos Malin och Benny ett par gånger.

- Stek kyckling filé i små bitar. Krydda med curry, salt, peppar och vad som behagar er.
- Bland ihop en burk creme fraich, en matlagningsgrädde och mango chutney efter smak och tycke (ca en halv burk tog vi). Jag tog lite vanlig grädde i också.
- Blanda i purjolök.
- Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över röran.

Servera med potatis och sallad! Mums.

Idag gör jag köttgryta med färska champinjoner och morötter, och potatis till det!

Vad äter ni idag?


Lugnet efter stormen

Det har varit en hektisk tid med praktik, matte, engelska och en sjukvårds tenta "hängande över sig", men nu börjar jag känna att lugnet innfinner sig. Jag har gjort tentan i sjukvård idag och det känns så skönt att man är färdig nu. Senast fredag skulle jag få mitt betyg så jag sedan kan hämta ut mitt slutbetyg för att efter det kunna börja jobba med en lite bättre lön än innan utbildningen.

Har också kommit i fatt rätt så bra i matten. Har ju missat en del lektioner under praktiken och det känns skönt att veta att jag fixar det ändå, på egen hand. Trodde aldrig att jag skulle fatta mig på såna här andragradsekvationer och skit vi håller på med nu. Men det går bra. Än så länge.. Har också fått en hel del gjort i engelskan idag och det känns skönt att jag kommer kunna lägga mer tid på den nu de 7 veckorna jag har kvar.

Nu blev det mycket plugg snack. På tal om plugg förresten. Idag är det sista dagen att ansöka till högskolan, ska man gå in och ändra sin ansökan i sista sekunden tro!?

Påsken har i alla fall varit bra och underbart väder har vi haft. Theo har fått påskpaket och påskägg så han var nöjd som aldrig förr.



Såhär bra kort ta vår kamera nu. Den har, återigen, "gått sönder". Nu fokuserar (säger man så?) den inte. Här ser ni i alla fall påskpresenten han fick av mormor, morfar och morbröderna - en sparkcykel som han älskar. Denna bilden är tagen igår efter maskeraden på dagis då Theo var utklädd till Emil.


Ett påskägg i skogen!


Wow!


Titta vilka godsaker!

Mer påskbilder än så blev det tyvärr inte pga "kamerahaveri". Men helgen spenderades tillsammans med fmilj och vänner. Påskbord hos mina föräldrar på lördagen och påskmiddag hos Mickes farmor på söndagen. På söndag kvällen grillade vi och drack lite vin med grannarna (förutom L som jobbade). På måndagen träffade jag och Theo Ida och Felix, hämtade Thilda och senare på dagen kom Therese, Henke och Jonah. Vi umgicks och åt grillat - mums. Mycket tid ute och mycket grillat blir det. Så härligt att man fått lite solbränna i ansiktet åtminstone nu också.

Nähe, Theo är ju inte på dagis för att jag ska sitta här och skriva blogg så nu ska jag återgå till engelskan. Tänkte bara skriva så ni vet att vi lever!


Söt när han är arg





Här blev han sur för att han inte fick mitt ägg. Han åt upp halva sitt och sen bytte han ägg med mej och trodde inte jag skulle märka det, men där trodde han fel ;-) Så då blev han sur när jag tog tillbaka mitt. Likadant var det när vi var på Glassiären, då skulle han ha min glass. Vi bytte lite ibland och så hade han ju faktiskt en likadan bägare som pappa, så då gick det ju bra att äta sin egna också!

Det är en bestämd herre vi har.


Sista praktikdagen, grillat och SOL

Igår var det sista praktikdagen. Började klockan ett och fram tills dess satt jag med min engelska. Micke åkte med barnen till Hasslö. Stressade som vanligt som en tok för att hinna plugga så mycket som vanligt så hjärtat började spöka. Blir typ som ett tryck/sug, men dom tur väl var så "hoppade det inte fel". Missade även avfarten till sjukhuset så fick köra en omväng och jag vet att detta är tydliga tecken på att jag måste varva ner så det ska bli skönt med åtminstone en vecka nu när jag bara kan ägna mej åt skolan.

Som sagt så var det sista praktikdagen vilket är väldigt sorgligt. Kommer verkligen sakna att jobba på sjukhuset och framförallt den avdelningen. Där hade jag absolut kunnat tänka mig att vara kvar! Fick en fin ros och en biobiljett som tack för all hjälp, vilket jag verkligen inte hade förväntat mig. Jag gav dom ett påskägg med massa godis i, som tack till dom för all hjälp. Vilket kändes mer rätt än att jag skulle få något, men jag är såklart tacksam.


Fina rosen

Jag fick gå mycket tidigare igår eftersom det inte fanns nånting att göra och det kändes ju meningslöst att bara sitta av tiden. Körde ut till Hasslö och åt grillat där. Micke var ju där med barnen och så var Therese och Jonah där och Andreas och Elin. Så det var trevligt och maten var jättegod! Grillat är fint. Det åt vi även idag fast hos mina föräldrar där vi tillbringat dagen. Vi har även varit på glassiären med Tim och Jennie, varit i lekparken och letat efter kossor (!?). Jag VET att jag hörde kossor när vi satt på altanen, men tyvärr hittade jag inte dom nånstans, haha. Theo blev lite besviken eftersom jag lovade honom att vi skulle gå och titta på kossorna. I vilket fall som helst så är det underbart att kunna vara ute hela dagarna och Theo älskar det också. Han hittar alltid på något kul och det märks att han trivs och gillar det.

Glömde ju säga vad denna dagen började med. Jo nämligen äggmålning. Tänkte att eftersom Micke jobbar i natt och sover i morgon när vi äter frukost så kunde vi ju måla ägg idag. Jag och Theo målade ägg men Micke föredrog att sitta vid datorn, så med facit i hand kunde vi gjort det i morgon.






Kan SJÄLV

Påsken är här

Jag är verkligen ingen påskfirare, men ser i alla fall fram emot det fina vädret dom lovat till helgen. Skulle tydligen bli 20 grader varmt och det är ju inte helt fel.

Att det är påsk kan man ju i alla fall inte undgå att märka när man har barn som går på dagis. Vi har fått hem fin fina mästerverk som Theo gjort och vi har även plockat fram lite som Thilda gjorde förra året. Annars blir det inte mycket till påskpynt. Tänkte sätta lite ris med fjädrar i och lite påskliljor i krukan utanför, men vi får väl se vad det blir för väder i morgon. Gör kanske  det innan jag börjar jobba klockan ett.

På dagis var det påskfest idag, både för Theo och Thilda. Tyvärr visste vi inte att Thilda skulle ha det, men Theo "pyntades" med lite fjädrar. Vet inte om jag vågar säga det men jag lider verkligen med de stackars små (alla har väl olika syn på vad småbarn är men iofs) barnen som får ha klet som kliar i hela ansiktet. Glömmer aldrig dom små ett åringarna som hade smink utkletat i ansiktet och som kliade sig hela tiden på dagis förra året. Då jag hamnade i en "bloggdebatt" om detta fick jag dock höra att jag inte borde ha barn som inte låter min ettåring (som han va då) "sminka sig" när det är påsk. Haha. Ja folk kan vara allt bra trångsynta ibland. Vilket vilka kanske även anser att jag är när jag resonerar som jag gör.

Nu är han ju i alla fall ett år äldre och förstår mer, därför blev han lite mer "pyntad" i år, dock inte sminkad. Han har exem och känslig hud så det är dels onödigt att utsätta huden för extra påfrestningar och sen så vet jag att han hade kletat ut det på nolltid ändå. Nä, nog om det. Nästa vecka blir det maskeradfest på dagis när dom har ett års jubileum och då ska Theo få vara Emil tänkte jag.

Jag tog bussen till jobbet idag och när jag slutat så hämtade Micke och barnen upp mig så åkte vi till Coop och handlade. Handlar ju alltid på Citygross nuförtiden men omväxling förnöjer ju. Köpte ett påskägg som jag lagt en massa godis i nu som jag ska ge till personalen på gyn i morgon eftersom det är min sista dag. Kommer sakna det.

Efter matlagning och allt det dära blev det en promenad med Jennie, Lisa och en galen hund som bara ville äta pinnar. Skönt att prata av sig lite på kvällskvisten. Nu ska jag äta godis och dricka påskmust.


 

Helgen

Nu lider helgen mot sitt slut och redan klockan två idag börjar min nya arbetsvecka. Innan dess ska vi hinna med en promenad tänkte jag och så ska vi äta lite tacos. Micke sover idag så Theo får vara hos sin morfar en stund sen tills hans pappa vaknar. Han får även vara där ikväll eftersom Micke börjar klockan sju igen och jag slutar 21.30. Ska bli skönt sen när man börjar som timanställd och det inte behöver bli några krockar. Jag ska visserligen inte klaga för det är bara vid två tillfällen på 4 veckor det blivit det, allting kunde lika gärna krockat.

Igår blev det en runda till stan för mig och Theo där vi träffade Malin. Blev även en tur till Lyckeby marknad så Theo fick åka karusell. Annars njöt vi mest utav det fina vädret och gick inte in förrän klockan var nästan åtta. Synd att inte solen lyser idag också, det är ju så mycket roligare att vara ute då. Igår kom Theo på en bra teknik på Thildas sparkcykel så nu är han rätt snabb med den. Får ta och köpa en till honom också nu med andra ord!

Bilderna får tala för sig själva. Dom är från i fredags.











Theo ville sitta vid nya bordet. Igår oljade jag det så nu står det ute på baksidan och det var även ett gulligt parasoll till.


Utemöblerna har åkt fram och här är vi i full gång med att torka av dom och
allt det dära. Där det vita bordet står har vi et nya lilla bordet nu och det vita
står på framsidan istället.

Nähe nu står Theo vid dörren och vill gå ut.


 


Glassiären

Idag sover pappa Micke så jag och Theo ska nog bege oss till stan och äta glass på glassiären. Theo tackar ju aldrig nej till glass ;-) Blir väl också ett besök i Hoglands park så han får busa av sig. Igår var vi ute i stort sett hela dagen och det är ju bara så härligt. Theo är så solbränd och fin i ansiktet så jag får nog köpa solskydd idag också kanske så han inte bränner sig.

Bilder kommer senare!

Kolla tungorna och shopping

Efter jobbet idag ville jag inte tillbringa hela eftermiddagen/kvällen inne så vi höll oss mest ute. Maten tillagades därför på grillen.



Barnen lekte och hade kul. Och som rubriken löd: Kolla tungorna!









Gick en kvällspromenad också och hämtade ut ett paket ifrån HM. Fick bara en t-shirt till Thilda med Hello Kitty på denna leveransen, och så fick Jennie det hon beställde, resten kommer i slutet på april och maj. Det är ju så att våren och det fina vädret för med sig ett enormt shoppingsug. Var på stan med Jennie i fredags och hittade lite kläder till mig själv och en fin vas. På lördagen blev det en tur till IKEA eftersom vår hall behövde sig en makeover.



Häromdagen tog jag och Theo oss en runda till Lindex eftersom jag hade en 30% på valfritt plagg och en 25% på hela köpet. Så för under 500 lappen blev det ett par jeans, ett par jeansshorts, en kortärmad skjorta, en t-shirt och sju par kalsonger till Theo. Ja menar har man rabattkuponger MÅSTE man ju handla. Men det är ju alltid bra att börja handla upp ett lager inför sommaren i tid =)

Vårvädret är HÄRLIGT

Kan man bli annat än glad och fylld av en massa energi när det är sånt här underbart väder? Redan förra veckan (tror jag det var) så gjorde vi ett röj på baksidan. Sen kom ju dock snön så man tappade lusten lite och nu har vi jobbat och haft massa annat men det ska väl bli färdigt någon gång.


Där har vi en rosbuske som ska bort, en sandlåda som ska fyllas med
sand och plattor som ska "spolas". Dom blev helt jordiga när jag öste vatten
på den torra jorden. La dit en stenkant lite provisoriskt i alla fall, vilket ser
ganska trevligt ut.


Spanar på en spindel


Klipper gräset


Funderar

Ensamt

Idag har jag jobbat kvällen, vilket innebär 13-21.30. Gick vid nio eftersom Theo var hos mina föräldrar. Där blev han dock kvar... Mot min vilja. Vet att han har det jättebra där och han och mamma skulle mysa ute i morgon när hon ändå är ledig. Micke är också ledig, men han är ju inte den som klagar på att få en sovmorgon. Själv ska jag jobba klockan sju så det gynnar ju inte mig direkt, jag lider mest av att inte ha honom hemma, min lille prins. Ne, som sagt, han har det bra där min lilla älskling, men jag saknar honom alltid SÅ mycket när han inte är nära. Har till och med börjat lägga honom i vår säng om kvällarna för det är så mysigt att sova tillsammans.

I morgon ska jag börja klockan sju på förlossningen. Då står det planerat snitt på schemat, vilket såklart ska bli JÄTTE spännande. På söndag ska jag också vara på förlossningen och då hoppas jag på att få vara med på en "vanlig" förlossning. OJ vilka fantastiskt spännande, roliga och lärorika praktikveckor jag har i "bagaget" sen.

Hade bedömningssamtal med min lärare och handledare igår och det gick ju fantastiskt bra. Fick höra en massa fina ord och min lärare verkade nöjd så det känns bra. Min handledare är underbar och har verkligen hjälpt mig med allting på ett SÅ bra sätt. Hon visar, berättar och berömmer. Det är VIKTIGT att få höra att man faktiskt gör ett bra jobb och att man gör saker och ting rätt och på ett bra sätt. Det är ju trots allt ett så pass viktigt yrke, och viktiga grejer vi gör, så då är det skönt att känna att man "har någon bakom sig", eller hur man nu ska säga. Roligt är det ju såklart också då man kan sträcka på sig lite extra ;-)

"Tyvärr" blir det ju hemtjänst/boende för min del sen. Är livrädd för att fastna där, men det ska jag se till att jag inte gör. Tanken var att jag skulle vara timanställd hela sommaren också, men blev tipsad om 4 lediga veckor (sena perioden) på ett boende här i området där schemat passade oss bra, så ringde chefen idag och fick dom. Det är ett demensboende så det är ju ytterliggare en erfarenhet då jag inte jobbat så himla mycket på sådana inriktade avd/boenden innan, även om man stött på en och annan dement vårdtagare såklart.

Nähe, nu ska jag ta och hoppa i säng. Micke kommer inte förrän halv tolv så vi får väl se om jag lyckas somna här, alldeles ensammen.



Hur kan man älska någon så mycket? Världens finaste, bästaste...