Det sista avklarat


Tänk att det är 4 år sedan jag gick och väntade på denna skatten, och
nu är vi SÅ nyfikna på vad som gömmer sig i magen denna gången..


Idag har jag lämnat in sista papprena till chefen om havandeskapspenning och föräldraledighet osv, så nu hoppas jag allt är färdigt. Det känns skönt! Även allt till försäkringskassan ska vara klart, så nu är det dags att börja slappna av. Skulle jobbat onsdag och torsdag denna veckan men blev sjukskriven, så nu blir det inte jobb på ett bra tag. Däremot ska jag på Wallmans på Harrys med mina goa kollegor på torsdag så det blir ett bra avslut.

Har även allting inhandlat till bebis (tror jag?). Ska bara komplettera med lite salva, våtservetter och sådana mer praktiska saker. I klädväg har jag endast handlat två pyjamasar, är rätt impad över mig själv. Vi har ju mycket kläder sparat och man får mycket grejer, så det känns roligare att handla sen när man vet vad det blir för kön på det lilla livet.

Denna dagen har varit en riktig trött-dag. Längtar efter mer energi och ett större tålamod nu! Vi har trots allt haft en trevlig eftermiddag med lite målande och Theo har klippt sönder massa papper. "Titta mamma, här kommer en rymdraket", säger han och kastar bitarna han klipper. Fantasin är det inget fel på i alla fall.

Barnen är ute med Micke som håller på med sin bil som inte funkar. Alltid är det något! Blir så trött.. Ska snart ta och ropa in dom för nu börjar det bli dags för sängen!




Hösten är här..

..med allt vad det innebär!

Theo har för andra gången i sitt liv fått penicillin och denna gången var det scharlakansfeber. Han har sett ut som en liten prickikorv, haft lite feber till och från, ont i halsen, magen och huvudet. Ja, ni kan ju själva tänka er ;-) Men han är tålig vår kille och nu har han blivit en mästare på att ta sin medicin också!


Mina älskade hjärtan<3

Hösten innebär också att jag fyller år, så nu ska det shoppas nya kläder för pengarna jag fick. Tänkte investera i en riktig vinterjacka också. Fick även ett Thomas Sabo halsband som jag önskat mig. Tack alla!

Om 38 dagar är det beräknat att bebis ska anlända och om 40 dagar fyller Theo 4 år. Vad tiden går fort...

Innan dess är det tänkt att övervåningen ska bli färdig och jag funderar på om jag ska bjuda på lite före bilder kanske!? Sen blir det nog inga under-tiden-bilder utan visar det färdiga resultatet sen. Tänkte att ingen ska få gå upp på vår övervåning under tiden, kan ju vara roligt om det blir en överraskning. Är ju trots allt 50kvm som blir som nytt =) Ska bli så roligt! Kanske ska alla rör dras nästa helg, så vi får det vattenburna värmesystemet upp dit också. Känns lite pissigt att ha elelement där uppe när man har en luft/vatten panna som är något mer ekonomiskt.

Ja, hösten innebär helt enkelt en hel del förändringar och vi ser så mycket fram emot det!


Det bästa är att vi gör det tillsammans <3