Sommarlängtan

Påskharen kom med en studsmatta i år och det var väldigt uppskattat. Theo blev glad som kunde hoppa och Melvin bröt ihop i skratt när han såg Theo hoppa. Alla nöjda och glada.





Nu längtar vi tills vi kan gå såhär sommarklädda varje dag!



Om ett par år hoppar dessa små fossingarna också, men ännu får han nöja sig med att titta på eller mysa i vagnen.



Han har sådana roliga miner för sig nuförtiden. Kan gissa att det kliar i munnen eftersom det numera är 2 tänder på väg upp, så det kanske är skönt att bita på läppen. 

Idag har Theo varit på dagis några timmar och jag och Melvin var på föräldragruppen på bvc på förmiddagen. När vi gick hem köpte jag och Jessica varsen glass eftersom solen lyste åtminstone lite. När vi närmade oss våran gata började det snöa! Vi vill ju ha VÅR. Nu ska vi ut och plantera lite blommor i krukor på altanen tänkte jag när det ändå är uppehåll.  

 

Nya dynor och ny duk, har även inhandlat ett nytt parasoll. Så med lite blommor så är vi redo för sommaren.


Tror knappt mina ögon!

I augusti har vi bott i vårt hus i två år och det har hänt en hel del sen dess kan man säga. Nu börjar allt slit ge resultat! I helgen har väl dom flesta "firat" valborg, men inte vi, vi har arbetat ute. När vi flyttade in såg det ut såhär när man såg vårt hus från vägen...





Massa träd som står på en kulle, ett gult hus med brun carport och ett grönt garage. Det var då det..

Sedan dess har vi målat huset, vilket dock inte är helt färdigt. Har bl.a. carporten kvar. Träden rev vi ner förra våren. Kullen som dom stod på hade jag några som arbetade här utanför på gatan till att gräva bort. För ett par veckor sen började vi gräva ut för hand där uppfarten skulle breddas och i helgen har vi haft en lastbil och grävt det sista samt fixat bärlagret.

Så nu ser det ut såhär!



Det är knappt så man tror sina ögon! Nu ska vi bara hyra en padda och köra med och efter det ska man lägga på ytterliggare ett lager av någon grus, sen är det förberett för plattor. Det kommer vi dock inte lägga nu utan det blir ett senare projekt eftersom uppfarten är så stor och det kommer bli dyrt. Har lite annat att prioritera först. Uppfarten är åtminstone breddad och bredvid den ska det sås gräs. Sen kommer det läggas lite plattor bakom brevlådan och göras en anordning för soptunnorna, men vi har inte bestämt exakt hur vi ska ha det. Mellan uppfart och gräs ska det göras en kant med plattor och lite dekorativa lampor. Kommer bli snyggt!

När jag letade efter den första bilden på vår externa hårddisk hittade jag en hel del andra bilder såklart. Vilken skillnad det blivit på vårt hus, och vilket arbete vi lagt ner. Roligt att vi gjort det med våra egna händer och med hjälp av nära och kära!

STORT tack till Ricky och mamma för hjälpen i helgen!