Allrummet uppe

Kvällen innan Theos kalas så tapetserade vi det sista i allrummet. Det ska upp lister och dörrfoder och sen så kan vi inte lägga golv förrän de andra 2 rummen är färdiga också. Sen ska det ju givetvis upp gardiner osv..  

Bjuder på denna trevliga förebilden:



Efter:




(Vad tycks om takbelysningen?=) )





Ja taklisterna på golvet ska ju som sagt upp och så ska en garderobsdörr sättas dit där det just nu inte är någon dörr. Själva trappan och "trapphuset ska också göras, men det tar vi sist eftersom rummen är mer prioriterade.
Och så var det ju golvet då ja.. Ja så färdigt är det ju inte, men på väldigt god väg.

Visst blev det skillad? =)



Kalasande

Jag är visst inte så bra på att blogga kontinuerligt längre, men det finns ju alltid något annat att göra. Har hållt på en massa på övervåningen och sen är det ju alla andra vardagssysslor som ska göras. Städa, laga mat, tvätta, ja listan kan göras lång... Idag är jag och Theo lediga så då passar vi på att beta av lite av listan. Vi har vikt tvätt och hängt tvätt. Han är en väldigt bra hjälpreda som parar ihop strumpor och sorterar underkläder! Just nu pågår kojbygge och snart ska vi äta lite varma mackor.

Det är ju alltid min älskling som prioriteras först - trots alla måsten.



Vi har ju hunnit ha kalas för denna lilla prins som fyllde 4 år i lördags.


Bär sin godistårta väldigt koncentrerat


Blåser ut ljusen

Han fick massa fina presenter. Svärd och polisbilar som stod högst upp på listan och även en massa andra bilar, lite spel, kläder, pengar mm.

Dagen efter Theos kalas var det dags att fira Henke som fyllt 35, så då var det kalas igen.


Theo, Thilda och kusin Jonah.


Så det va ju "tur" att inte bebisen kommit på någon utav deras födelsedagar, men nu får h*n gärna komma när som helst. Helst igår...
8 dagar försenad nu!!