Rea shopping

Egentligen ska man ju vänta tills det blir halva reapriset men jag passade på att shoppa en del nu istället. Tyckte det var dåligt redan nu med fina kläder så jag roffade åt mig det jag hittade som jag tyckte var fint och som fanns i rätt storlek. Blev mest större kläder eftersom det inte fanns nånting i storlek 104 som Theo har nu. Ingenting.


Fleecejackor till barnen, ser ut som Theos är större än Thildas men det
är såklart tvärtom i verkligheten =)


Fyra stycken tröjor till Theo


Ett par byxor till Theo och två par till Thilda. Hon hade behövt lite tröjor
men fanns bara klänningar typ!? Ska tjejer bara ha det eller? Näee..

Köpte även lite underkläder till mig och allt detta fick jag för under tusenlappen! Inte illa pinkat ändå.

Julen kom och gick

Nu känns det som att julfirandet börjar lida mot sitt slut. Började i onsdags med att fira tillsammans med Mickes pappa och resten av den släkten hos Mickes farmor i onsdags kväll. God mat, dryck och trevligt sällskap. Theo höll igång tills vi åkte klockan elva.


Snygga killen i skjorta!


Kärlek <3


Grabbarna skötte disken


Tredje outfiten.. halvnaken tomte, sugen på att klä granen!

Julafton startade klockan halv tio hemma hos oss. Eller jag vaknade vid nio, men Theo behagade inte stiga upp förrän en halvtimme senare. Skönt med sovmorgon! Vi hade fått en paketavi i brevlådan så Theo och jag begav oss till affären för att se vad "tomten" skickat dit.


Det var bland annat ett bamsebingo! Mycket poppis julklapp som han
fick av Nettan och Annelie. Tack snälla!


Det vankades lutfisk och Theo hjälpte Daniel att rulla senap.


I väntan på tomten!


Skräckslagen till en början..


..men det slutade med en kram! Så roligt.


Sedan var det dags för julbord.


Och godisbord!

En helt perfekt julafton tillsammans med familjen. Mina föräldrar, syskon, min mormor och Mickes mamma var hos oss och det är så skönt att vara hemma. Theo kan plocka med sina grejer och allt blir lugnt och skönt.

På juldagen blev det grötlunch hos mamma - mums. Sen var det dags att börja jobba klockan 16. Slutade klockan 14 idag och då blev det hem och göra sig i ordning, snabb shoppa på lindex rea och sen vidare till Mickes mamma på kalkon middag med resten av hans syskon med respektive/familj.

En mycket trevlig julhelg med andra ord. Vi har fått så fina klappar allihopa och är så nöjda och glada, framförallt över att ha haft så trevligt tillsammans med alla såklart!



Underbara väder!





Jag älskar verkligen vintern och det gör barnen också. Hade verkligen velat ha det såhär fram till mars nu, för sen vill vi ha vår! Fredagsmyset igår blev pulkaåkning med Mattias, Linda, Hanna och Isac. Myste med varm choklad och for upp och ner för backen - härligt. Theo åkte framåt, bakåt, på magen och rullade utan pulka ner för backen. Försökte avsluta när de fortfarande hade roligt men började bli lite smågnälliga men Theo skulle åka många gånger sa han. Det slutade såklart med att han slog sig och vi gick därifrån med en hysterisk trött kille. Ett kinderägg senare så var kvällen räddad!

Idag har det säkert kommit en decimeter snö till så nu är det nog nästan 2 decimeter. Får gå ut och mäta sen =)



Busungarna har varit ute en timme idag och busat medan Micke skottade och lastade färdigt släpet som han nu varit på tippen och "tippat av". Nu blir det lite lunch och sen ska vi till Mickes mormor på lite kalas. I eftermiddag kommer Ida med familj på fika och så lär det nog bli pulkaåkning senare också!


Så fint med massa snö på baksidan!


Mysdag med snö


Godingen som ser helt förskräckt ut, men ack så söt ;-)


Blev inte något tapetserat idag, för tapteterna tog slut. Så nu får vi vänta till tisdag innan vi kan fortsätta - typiskt. Istället hade vi en riktig mysmorgon. Så skönt när man bara kan ta det lugnt, ingen stress eller så. Sedan begav vi oss mot Hässlegården för att kika på Maries och Andreas badrum som börjar bli färdigt och det var så fint så. Vi stannade en stund och sen åkte dom med oss till stan. Vi gick till Åhlens och käkade och va klara lagom tills affärerna stängde ;-) Kikade lite på lucia på torget och sen busade barnen runt både här och där. Fattar inte vart dom får all energi ifrån?

Idag har det dessutom SNÖAT. Hoppas det kommer mer snart så det lägger sig och stannar ett par veckor.


Ledig helg med massa att göra

Idag började vi dagen med frall frukost hos Theos mormor. Tillbringade ett par timmar där och Theo hann även mumsa glass och busa en massa såklart. Micke har börjat tapetsera i köket och det lär väl bli klart under morgondagen.


Tapeten gör sig inte riktigt rättvis på bild.. Precis nyuuppsatt och bubblig me.


Tro nämligen inte att han kunde viga hela dagen åt det, utan Therese, Jonah, Annelie och Andreas har varit här också. De har bakats pepparkakr och jag lyckades bygga ett pepparkakshus - som gick sönder.


Nyklippta sötaste bagaren! Fick tag på precis sådanaljusstakar jag ville
ha också, (ni ser en av dom i fönstret) på Maxi.

Medan alla andra gick ut i lekparken som ligger på andra sidan gatan så började jag med maten. Gissa vad det blev idag?


TACOS - smaskens.

Nu fick ni er en liten kik på hur det ser ut i vårat kök också. Det är fortfarande en del småfix kvar att göra, men man blir väl aldrig färdig?

FÖRE:




EFTER:



Inte den ultimata efter bilden. Var inte meningen att jag skulle lägga ut det nu, men ni får stå ut med disk på diskbänken tills vidare ;-)

Så i morgon blir det till att fortsätta i köket, baka mer lussekatter och åka in till stan en runda tror jag bestämt. Vill se lucia tåget så man får massa julstämning i livet, tss. Ledig helg men fullt upp ändå!


Fullt ös!

Idag har Katta varit här och fikat och det var så trevligt så. Man ses som vanligt alldeles för sällan! Fick en jättefin lykta med lite juldekoration i, så den kommer helt klart höja julstämningen här hemma. Tack vännen.

Micke och Markus håller på att kalka i köket, min lillebror kikade förbi innan och Mickes bror är här och lägger på sina vinterdäck. Så här har minst sagt varit fullt ös hela dagen. Jag har precis hämtat Theo på dagis och han ville inte gå hem, känns skönt att han trivs. Så fort man kommer så säger han bara: Hej då mamma, gå hem nu!
Schysst va? haha.

Liten smygkik från köket, mitt i allt stök!





Visst blir det skillnad?


Kommer nog inte sakna detta, haha.

Nu är jag ledig fram till lördag klockan 16 - så skönt. Idag ska vi bara vara. Eller ja, grabbarna lär väl jobba på ett tag. Men jag jobbade ju torsdag och fredag natt, lördagen var Micke iväg, söndag natten jobbade jag, måndag kvällen var Micke iväg och igår jobbade jag kväll+inatt. Så efter 6 kvällar ifrån varandra får vi nog ta en myskväll idag och lägga ner arbetet, det står ju kvar i morgon menar jag.

I morgon kommer Malin och Benny på kvällen, under dagen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Bada kanske!? Fredag blir det begravning =( Lördag blir det julmarknad, sen jobb från kl 16 till söndag klockan 13. Efter jobbet på söndag blir det julpyssel och bak hos Marie - mys. Fullt upp för det mesta!