2012-2015

Bloggpausen har varit lång, nästan tre år, och allt går inte att återberätta.
Jag har pluggat 5 terminer med goda resultat. Kandidatuppsatsen var en utmaning men jag tycker det är roligt och vi fixade det! 
 
Vi har på dessa år avverkat tre husvagnar och hoppas nu att vi hittat den rätta! Vi har campat de flesta årstider och på alla dess olika vis: säsongscamping, en vecka med förtält, några nätter med markis, på en parkeringsplats osv! Vi har inte bara semestrat i husvagn utan det har blivit en Turkiet resa och någon weekend här och där. 
 
Vi har varit på tre bröllop, min älskade mamma och Ricky gifte sig i somras och förra året igen var det Mathias och Linda och Marie och Andreas! Tre fina bröllop och roliga fester på tre helt olika vis! 
 
Huset har blivit nästan färdigrenoverat, men det återstår lite! Det kommer ett inlägg om det framöver! 
 
Det största av allt, vår familj har berikats med ännu en liten prins, vår goding Elliot! Jag har dessutom blivit faster till en söt liten flicka. 
 
Just nu är jag föräldraledig och har tagit studieuppehåll. De små kallar på min uppmärksamhet så jag får återkomma! 
 
 
 
 

Börja blogga igen?

Jag har mina funderingar på att ta upp detta med bloggen. Men frågan är om man hittar tiden? Med ett gäng ungar i huset är det full rulle allt som oftast. Känner dock ibland ett behov av att skriva av mig, så vi ger väl det en chans!