Jämnställdhet

Här hemma råder jämnställdhetslagen. Just nu bakar Micke och hans kusin äppelkaka.

- Hur ska man göra med äpplena? Ska man skiva dom?

- Hur blir det poröst? Ska man vispa då? Är det poröst nu?

Ja, det är underhållande det här. Själv håller jag på att mäta väggarna i hallen och räkna ut hur många kvadratmeter Easy cover vi behöver. Tänkte vi skulle tapetsera där nästa vecka så det blir färdigt där ute någon gång. Nästa projekt blir köket. Ett skåp ska ner för att ge plats åt en ny fläktkåpa. Det ska kaklas om och det ska tapetseras. Ny bänkskiva i eklaminat ska dit och så blir det nog nya handtag till luckor och lådor som ett litet extra "facelift". Känns bra att vi valde laminatbänkskiva så slipper man allt vad underhåll heter!

Nähe, mäta väggar var det. Just nu agerar jag receptläsare men än så länge är det faktiskt det enda jag har gjort, förutom att sätta på ugnen till dom. Kanske lika bra jag stannar i köket tills kakan är klar?

Rolig helg

Vädret är underbart, slutade jobba halv elva idag, ska in till stan nu med familjen och goda vänner och ikväll blir det lite kombinerad inflyttnings-födelsedags-tjejkväll med några tjejkompisar. Helgen kan ju inte bli bättre!


Söötnos


Theo och syssling Adrian - gobitar.

Bilderna är från förra helgens helgmys. I ikväll ska barnen och deras papp mysa hos farfar och Marie. Dom ska sova där i natt och det ser dom väldigt mycket fram emot.


Äntligen!

Nu har vi äntligen fått vårt internet. Wiehoo! Tyvärr ska jag jobba 13-20.30 så hinner inte ge er någon givande uppdatering nu. Måste slänga i mig lite pannkakor och sen måste jag tanka på vägen. Har ju mest jobbat i Nättraby men nu har det blivit lite tider i stan också. Drygt att behöva köra men man ska vara tacksam att man har ett jobb =)



Bustrollet i sin jobbartröja - mamma älskar dig!


Snabbvisit

Kul att se att det är några tappra läsare som fortfarande är här inne och kollar om jag har uppdaterat något. Har ju inte varit så gott om livstecken är, men det beror på att vi fortfarande inte fått något bredband. Nu är våra paket, med bredbandet, och resten av alla paket i samma last spårlöst borta. Ska bli spännande att se när vi får det. Nu har abstinensen försvunnit och det har varit rätt så skönt att vara utan internet eftersom man umgåtts och pratat mycket mer om kvällarna. Kan ju dock inte neka till att det ska bli kul att läsa ikapp alla bloggar sen.

Skulle egentligen börjat med att säga ett megatack till Lina och Helena för förra lördagen. Hade jätte trevligt trots  att jag inte kunde närvara så länge pga jobbet. Men som sagt, TACK för senast.

Det har hänt en hel del på sista tiden. Mest tråkigheter tyvärr. Var och hälsade på min morfar i söndags, så tråkigt att se honom så dålig och att samtidigt vet att det bara går åt ett håll. Tragiskt. Dagen efter det fick jag ytterliggare ett tråkigt besked, men mer om det en annan gång. Men allt detta har helt enkelt sugit musten ur mig.

Har även hänt lite roliga saker. Har kommit rätt så långt hemma i huset faktiskt och det är ju alltid roligt att se att det händer grejer. Tänkte bjuda er på lite bilder.


Hela den väggen var i furu innan inklusive allting runt dörrkarmen i rummet rakt fram. Glömde ta en "före bild" men ni kan ju själva tänka er att det var rätt så mörkt.


Här har vi då Theos rum där vi målat taket vitt. Glömde ta före bild på det också.
Där va furutak, brun tråkig plastmatta, mörka lister och typ begia väggar.


Micke och hans kusin lägger nytt ek golv. Och väggarna är målade som ni ser..


..vita väggar och blåa ränder. Snygg va? =)


Här är en av de första bilderna jag tog på vår hall, ifrån ytterdörren. Den lilla väggen direkt till vänster är sidan på en garderobslänga eller vad man ska säga.


Här är dom på väg bort. Theo hjälper gärna till =)




Lite större plats, och nytt golv har börjat läggas.


En ny bild tagen ifrån ytterdörren. Denna gången stod jag visst lite längre ut så nu är det ju vår bruna fina ytterdörr (ironi) som ni ser till vänster. Visst blir det fint? Har bytt ut listerna till ek lister istället för rödbruna nu också, men som ni ser så återstår det ju lite sånt småfix i "första hallen" och "mellan hallarna".

Måste bara visa vår fina fondvägg vi har i vardagsrummet också.

Den var lite svår att fånga på bild men jag gillar den skarpt. Här ser ni ju även rakt in i Theos rum med trä tak och träväggen i hallen.

Hoppas på att kunna bli lite mer aktiv här snart, så lämna nu lite kommentarer tills jag är tillbaka igen.