Trött kille





Det är en trött kille vi har här hemma. Och en trött mamma! Har varit stressiga dagar på jobbet och det sätter sina spår.. Man somnar ju gott om kvällarna i alla fall. From söndag går jag på vikariat en stund, så då slipper man ju stressen över när och vart man ska jobba i alla fall.

Nu ska vi ha fredagsmys med bakad potatis och lite olika röror till. Sen blir det godis och popcorn och kanske en film!? Riktig myskväll i alla fall. Känns alltid bättre när man är ledig dagen efter också.


Vinter och renovering

Nu har det kommit en hel del snö till och vallarna växer. Vet inte om man ska vara tacksam att dom fortfarande inte plogat vägarna här, för gör dom det så vet jag inte vart man ska göra av all snö!? Härligt är det i alla fall och det är såna här vintrar vi vill ha. Häromdagen var vi ute och busade en massa. Fixade lite egna "pulkabackar" och byggde snötunnel.



På väg uppför..


..och nerför!


Måste ju testa att åka på magen också!


Vi gjorde en tunnel som blev poppis!


Thilda försvann i snön!


Vi besökte även Rödebybacken samma kväll men då fick kameran stanna hemma. Tog mod till mig och åkte pulka från toppen och jäklar vad snabbt det gick. Barnen ville åka "mea, mea", men till slut sa även Theo att "mamma, Theo e tlött". Igår hade han ont i sina ben och det kan ju faktiskt ha varit träningsvärk?!

Nu håller Micke på med tvättstugan så vi får väl se hur det blir när det blir färdigt. Han kom nyss ut här och verkade missnöjd med målningen! Taket är målat och så ska vi måla plastmattan på väggarna vit, lägga nytt golv och köpa ny inredning.


Tvättstugan sett från "pannrummet".


Sett från köket


Pannrummet som agerar förråd just nu!

Hatar allt stök som blir när man renoverar, men det blir ju bra i slutändan. Golvet i tvättstugan kommer att bli likadant som det ni ser på bilden, fast större plattor. Självaste pannrummet får ju för övrigt se ut som det gör med alla fula rör längs väggarna. Däremot ska vi sätta upp en grej på väggen rakt fram, men det får ni se när det är klart.

Åter till skolarbetet! Nästa vecka börjar jag jobba heltid och i mars ska svenska kursen vara klar, så lika bra jag lägger på ett kol.