Lite av varje


Världens finaste kille - mamma älskar dig så!


Nu var det längesen man skrev här, återigen. Tiden går så fort och speciellt med detta underbara sommarväder. Eftersom jag har varit sjukskriven hela juli så har man mest fått lata sig i solen, på gott och ont. Skönt att kunna njuta av vädret såklart, men allt här hemma har ju gått dubbelt så sakta vad gäller husmålning och annat. Å andra sidan hade man inte orkat så mycket i värmen ändå.

Framåt går det ju trots allt med huset, eftersom jag har världens bästa sambo. Och det blir så fint så fint!


En vit grå sida och en gul.


Fortfarande en byggarbetsplats men jag försöker piffa till det lite med
blommor som jag sköter så väl =) Snygga persienner med va? =)


De gamla fönsterbläcken åkte bort. Inga foder fanns det innan heller.


Såhär blir det med foder och nytt bläck, lite skillnad =)

Ja där fick ni en liten titt på vad vi pysslar med här hemma.

I November ska Theo bli storebror och det ser vi alla fram emot såklart, ska bli så himla roligt. Är i vecka 24 nu och tiden går verkligen snabbt denna gången. Theo tycker däremot det går vääldigt sakta och undrar när bebisen kommer egentligen. Hans största problem är att han inte vet vad den heter! Det är så roligt att han är så pass stor och medveten nu om vad som faktiskt händer och sker. Man kan diskutera med han och jag hoppas han kommer vara väl förberedd när den lill* kommer ändå om det såklart kommer bli en stor omställning!

Igår var vi i alla fall och köpte vagn. Lite tidigt kan man tycka men vi kunde inte låta bli. Eftersom vi bestämt oss för vilken modell vi ville ha och det dök upp en på blocket för ynka 1500:- så var det svårt att motstå. Ny skulle den kosta nästan 7000:-.


En city cerox 360 blev det. Svart/gröngrå aktig. Svårt att se på bild.

Nu ska jag och Theo åka till stan och köpa present till hans mormor som fyllde år i tisdags men som vi ska fira idag. Blir nog även en glass på glassiären skulle jag tro!