Höst och renovering

Hösten är här och sommaren passerade alldeles för snabbt.. Vi har haft en underbar sommar och husvagnen var vår räddning! Vädret kunde ju varit lite bättre, men vi har ändå haft tur när vi varit iväg i alla fall och det är ju alltid ett plus. Tanken var att Västervik skulle blivit sista trippen men vi tog en vecka till på Öland sen. Då var vädret inte så roligt alla dagar så det blev en shoppingdag i Kalmar, en i Borgholm och en i Färjestaden ;) Vi var på Rix fm festivalen i Kalmar en kväll och sen myste vi på campingen med härliga vänner. Micke var hemma två nätter och jobbade så då fick jag prova på att campa ensam med 2 barn och det gick såklart hur bra som helst!


Micke grillar, med den (tydligen) obligatoriska grillölen...


Sötnosen <3


Titta jag kan stå, strax innan nio månaders dagen.


Man blir trött av att vara ute och busa med kompisar hela dagarna!


Ett bad i solnedgången!

Hade en härlig vecka som mest bestod av att bara vara, göra det man ville och ha det bra. Väl hemma igen drog verkligheten igång´igen och nu är det dagis och jobb precis som vanligt. Fast jag är ju fortfarande hemma, gillar denna "verkligheten" rätt bra.

Vi har även dragit igång med badrumsrenoveringen, som inte bara blev en badrumsrenovering. Det innebar också att vi fick byta ut hela vattensystemet nere. Så efter en tur till Rinkaby rör så kunde rörmockaren dra igång och dra nya rör överallt, byta blandare i tvättstugan, sätta dit ny "utkastare" som man kopplar trädgårdsslangen till osv.. Detta medan badrummet rivits ut och återuppbyggts. Behöver jag nämna att det varit/är rätt stökigt här?


Duktiga arbetarna!


Lite extra reglar och nya avloppsrör i det upp bilade golvet.

Rören man ser på bilden ovan ska kapas i morgon och så ska även den väggen sättas igen med OSB och våtrumsskivor. Sen är det dags för kaklaren att göra sitt. Så i morgon kväll ska det gjutas och flytspacklas. Det närmar sig ett nytt badrum!


Just nu blir det inte lyxigare än såhär - skumbad i vasken i tvättstugan!

Medan det jobbas så är det jag som sköter barn och markservicen, så då försöker vi hålla oss där uppe, ute eller nån annanstans.


Ute och kryper i nya höstoverallen som jag fyndade på Ella och piipens.


Där hittade vi även ett par söta puma skor!


Brossan åker skateboard med tungan mitt i mun!

Förutom badrumsrenoveringen så händer det lite annat i september. Jag fyller 25 så till helgen blir det lite kalas och på självaste födelsedagen åker vi till Göteborg. Ska hälsa på Nettan och Annelie, gå på Liseberg med pappa, Kicki, Tim, Carro och Daniel, fira Nettan som fyller 50 år ute i Mollösund på Orust. Kommer bli en härlig långhelg!