Julen kom och gick

Nu känns det som att julfirandet börjar lida mot sitt slut. Började i onsdags med att fira tillsammans med Mickes pappa och resten av den släkten hos Mickes farmor i onsdags kväll. God mat, dryck och trevligt sällskap. Theo höll igång tills vi åkte klockan elva.


Snygga killen i skjorta!


Kärlek <3


Grabbarna skötte disken


Tredje outfiten.. halvnaken tomte, sugen på att klä granen!

Julafton startade klockan halv tio hemma hos oss. Eller jag vaknade vid nio, men Theo behagade inte stiga upp förrän en halvtimme senare. Skönt med sovmorgon! Vi hade fått en paketavi i brevlådan så Theo och jag begav oss till affären för att se vad "tomten" skickat dit.


Det var bland annat ett bamsebingo! Mycket poppis julklapp som han
fick av Nettan och Annelie. Tack snälla!


Det vankades lutfisk och Theo hjälpte Daniel att rulla senap.


I väntan på tomten!


Skräckslagen till en början..


..men det slutade med en kram! Så roligt.


Sedan var det dags för julbord.


Och godisbord!

En helt perfekt julafton tillsammans med familjen. Mina föräldrar, syskon, min mormor och Mickes mamma var hos oss och det är så skönt att vara hemma. Theo kan plocka med sina grejer och allt blir lugnt och skönt.

På juldagen blev det grötlunch hos mamma - mums. Sen var det dags att börja jobba klockan 16. Slutade klockan 14 idag och då blev det hem och göra sig i ordning, snabb shoppa på lindex rea och sen vidare till Mickes mamma på kalkon middag med resten av hans syskon med respektive/familj.

En mycket trevlig julhelg med andra ord. Vi har fått så fina klappar allihopa och är så nöjda och glada, framförallt över att ha haft så trevligt tillsammans med alla såklart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback