Badrummet

Nu är äntligen badrummet färdigt! Eller ja, det ska fortfarande dit lister, fönsterfoder, kommoden ska skruvas ihop ordentligt och lite el i spegelskåpet ska fixas. Men ja, det går ju att använda det i alla fall ;)

På något konstigt vis så har jag ingen förebild. Galet dåligt! Vi har bott här över 2 år utan att dokumentera detta hemska badrum.. Illa!



Detta va det bästa jag kinde hitta. Lillprinsen i den gula biden. Toastolen stod till vänster, handfatet ser ni till höger och längst bort till höger va "duschhörnan. Jättebra precis vid fönstret som därav blev fuktskadat. Därav har vi nu bytt plats på dusch och toalett, och någon bide blev det inte!



När vi rivit ut allt var vi tvugna att bila upp golvet eftersom vi skulle byta plats på grejerna.



Nya avloppsrör, de gamla vattenrören pluggades igen och vi drog nytt vattensystem i hela huset!



Återuppbyggt och förbereds för kakling!



Woila! Duschhörnan med infällbara dörrar vilket ger mer yta!



Ja inte så smickrande bild egentligen. Men kommod och toastol ser ni här =) Den ska som sagt skruvas ihop ordentligt.. någon dag. (Gångjärnen sitter fel för lådorna. Jobbigt läge. )



Handdukstork. Den berömda handdukstorken. Hur fan kan det vara så dyrt?

Nu när Micke snart är 5 dagars ledig igen ska det bli helt klart. Vi är supernöjda och det är underbart att ha ett badrum igen. Helt nytt dessutom, in i minsta detalj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback