Helgen

Helgen var planderad nästan minut för minut kändes det som. Hade massa kul att göra. På lördagen jobbade Micke 10-14 och efter det skulle mamma och kompani komma och göra kluddar. Mickes bror ville komma med sin nya tjej också, gärna på lördagen. På söndagen skulle vi träffa Ida med familj och Andreas och barnen. Dessutom skulle Micke lägga golv. Nåja, det skulle vi väl hinna.

Mickes bror fick komma på fredag kvällen istället. Dom kom efter vi ätit så vi fikade på kladdkaka och lite annat snacks och hade en trevlig pratstund. På lördag morgonen ringde mamma och sa att hon jobbade på ett "maginfluensa drabbat" ställe. Vi ställde därför in "kluddmiddagen". På kvällen ringde Ida och frågade om vi ville komma på lite ost och kex vilket vi gärna gjorde. Så efter vi ätit lite tacos så begav vi oss dit och hade en trevlig kväll tillsammans.

På söndagen tänkte Micke lägga lite golv på förmiddagen innan Andreas och barnen skulle dyka upp, men då lämnade jag han i sticket med alla barnen och gick en promenad med grannen. Hade en trevlig eftermiddag med Andreas, Wille och Alvin och på kvällen la vi det sista golvet vi hade. Saknas dock ett par kvadrat så det ska inhandlas idag, men kan ju inte läggas förrän efter 48 timmar i rumstemperatur.

En relativt fartfylld helg med andra ord och idag började återigen en ny arbetsvecka för Micke. Han är ledig torsdag och söndag även denna veckan eftersom han bytte och jobbade extra i lördags. Så nu har han jobbat 2 lördagar i rad, jobbar på lördag, ska hjälpa sin syster att flytta lördagen efter det och jobbar lördagen efter det. Jo men det är väl alltid trevligt att vara ensam varenda lördag - eller inte.


Kommentarer
Postat av: Therese

Förlåt förlåt om vi ställer till det för dig på lördagarna, INTE min mening :) hoppas du överlever, får gärna komma ut när vi flyttat klart så kan vi äta tillsammans i alla fall!!!

2011-01-18 @ 16:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback