Dag 4 - Det här åt jag idag

Till frukost blev det tråkiga smörgåsar med pastrami på och apelsinjuice till det. Kan inte fatta att man ska äta bröd i en herrans massa år till, varje dag.. Det är verkligen tråkigt! Får nog komma på något nytt!

Lunchen bestod av köttbullar och makaroner. Barnen älskar det, inte jag. Är inte mycket för det där med korv, kötbullar och makaroner. Gillar lite mer "riktig" mat. Men ibland finns varken tid, ork eller lust att fixa lunch. Och framförallt inte inspiration till att komma på nya roliga goda grejer! Kanske skulle gå en matlagningskurs?

Middag har vi inte ätit än, men Micke kom just hem med varorna. Ska laga en fläskfilé grej med klyftpotatis till. Man steker fläskfilen lite grann och sen steker jag färska champinjoner med pressad vitlök. Blandar ihop en sås med grädde, creme fraiche, lite mushroom soya eller vad den nu heter och så lite salt och peppar. Sen i med fläskfilen och svampen och in i ugnen en stund. Mycket gott! Till efterrätt blir det kladdkaka och sen kanske lite godis framåt kvällen. Fredagsmys med andra ord =)

Kommentarer
Postat av: helena

vi har med tröttnat på smörgåsarna här hemma så nu när vi var o handlade så köpte vi tunnbröd. Det är ju rätt gott om man rullar ihop dom med en massa godsaker i som ost, gurka, sallad, tomat, skinka eller vad man nu vill ha i :) och det är lite roligare att äta än en vanliga macka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback