Melvin



Sitter återigen här på golvet och bloggar samtidigt som jag pratar med min lillskatt som ligger här bredvid. Han pratar för fullt och det roligaste ljust nu är att "brumma" med tungan och läpparna så det bara rinner dregel ur munnen. Köpte dregel lappar som han har på sig på bilden här ovan och inte nog med att han spyr mycket och dreglar som en tok så ska han ju dessutom slicka på den. Med andra ord blir den dyngsur rätt snabbt! Men, lättare att byta sådan än att byta body. Slickar han inte på grejer så..



..hugger han! Han tuggar som tusan på allt. Man kan nästan tro det är tänder på g redan nu. Här står han upp i pappas knä och det är ju helt klart det som är mest poppis - att stå. Att sitta i knät och luta huvudet tillbaka går ju inte. Då gör han "sit-ups" och vill sitta rak i ryggen utan att luta sig mot något. Han är väldigt stark vår prins. Med tanke på att han alltid är så pigg och vaken, "pratar" väldigt mycket och har så mycket hår tycker alla att han ser mycket äldre ut, men han är ju trots allt bara 2,5 månad vår lille prins.



Så liten men redan så nyfiken på allt som händer!

Han kämpar för fullt och vill gärna vända sig och blir sur när han inte lyckas. Han har gjort det ett par gånger i soffan och i sängen, men där är ju lite mjukare. På golvet har han inte klarat det än, så han ligger lite efter brossan. Däremot "pratar" han desto mer, så dom kanske blir varandras motsatser!? Ska bli så spännande att se hur detta lilla livet ska se ut och vad han kommer få för personlighet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback