Fullt upp som vanligt

Sitter här och väntar på att min lille prins ska vakna. Han har sovit i stort sett hela dagen. Senaste 10 dagarna har varit helt upp och ner så hoppas han sover sig i form nu. Helt plötsligt började han äta på natten och han bökar en massa. Kommer inte riktigt till ro. Amningen har funkat bra, men man funderar ju på om han inte blir mätt? Eller har han bara ett otroligt sugbehov, för det är just suga han behöver för att komma till ro. Nappen vägrar han dock, på både gott och ont.. Det ska vara en tillväxtperiod nu, men det brukar ju inte vara SÅ länge väl!? Nåja, det blir nog bra med tiden.

Theo han spelar Wii resort och jag har fixat och donat lite. Mamma har varit här en runda idag och då åt vi fisksoppa med rostat bröd och ajoli till - mums. När hon hade kört gick vi en runda men det va minsann inte speciellt skönt, trots att solen sken. Har varit ett fasligt stormande.

Dagarna som gått har också varit fartfyllda. I fredags var vi hos Marie och Andreas och det är alltid lika trevligt. God mat och trevligt sällskap! I lördags åkte jag och barnen till stan när Micke jobbade och där fikade vi på åhlens med Ida, Linus och Linda. På hemvägen handlade vi på Willys för att sedan göra oss i ordning och åka vidare till Mickes syrra på Hasslö. Va roligt att se deras nya hus och umgås och även denna dag bli bjuden på god mat!

Söndagen blev inte riktigt som planerat men det blev bra ändå. Grannen kom på besök på förmiddagen och när han gick kom Mickes pappa och Marie. Sen blev det promenad i vårvädret för att sedan tända grillen. Lagom till dess kom min pappa. Det blev mat och lagom till fikat kom även Mickes bror. Vi fick lite hjälp med att flytta ner sängar som varit där uppe och som nu ska ner och hade en trevlig eftermiddag/kväll.

Igår va Theo lite småfebrig så vi var hemma och myste. Han tittade på Draktränaren och Marmaduke ett antal gånger, men det kan man ju få när man är sjuk. Han var rätt pigg trots allt så på kvällen blev det 75 års kalas hos Mickes farmor! Massa folk och god fika.

Nu vaknade lill plutten. Dags att utfodra han, sen ska vi hämta hem pappan i familjen från jobbet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback