Våran torsdag


Nöjd bebis i snygga bidén i vårt underbara badrum ;-)

Har haft en helt perfekt torsdag idag. Micke har varit ledig och det är alltid lika härligt att vara lediga tillsammans. Jag fick sovmorgon och efter det blev det långpromenad med Jessica. Solen lyste och man blev tokvarm, sen rätt vad det var när vi kom ut vid havet så blåste det storm. Blev mycket knäppa upp jackan, knäppa jackan, knäppa upp jackan... Det var en skön promenad i alla fall och det är alltid trevligt med sällskap när man går!

På eftermiddagen blev det babycafé. Trevliga mammor att prata av sig lite med och Melvin gillar verkligen att vara där och spana på dom andra bebisarna! Under tiden vi var där va Theo och Micke hos logopeden. Sista gången för den här "terminen", sen ska vi tillbaka i höst. Han har ju haft en hörselnedsättning pga vätska bakom trumhinnorna och därför "kommit efter" i talet. Han har svårt för vissa ljud eftersom han hört annorlunda innan, men det går verkligen framåt. Mammas duktiga kille!  


Sötfisen! 1,5 år gammal på Orust. Vad tiden går!

När vi kom hem var det dags att börja förbereda för kvällens middag. Marie, Andreas och barnen kom och vi hade några trevliga timmar tillsammans. Åt god mat, barnen härjade runt och vi fick umgås lite! Alltid lika trevligt.


På tal om mat, gröt är rätt gott nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback