Påskhelg med underbart väder

För bara ett par veckor sedan skruvade Micke ner Theos snögubbe som han haft i sitt fönster sen första advent. (Jag lovar, den har inte varit tänd sen början på januari ;-) ) Men man säger väl att julen varar till påsk, inte sant? ;-) Hur som helst så inledde vi påskhelgen igår med att tillbringa största delen av dagen hos Ida, Felix och Linus. Barnen busade och hade så kul, vi fikade, pratade och åt lunch tillsammans. Vädret var helt underbart så efter en halvtimme mot husväggen var man som en kräfta i ansiktet!

När vi körde därifårn ville Theo säga hej till Wille så vi stannade till där en stund för att invänta att Micke skulle sluta jobbet. Vi handlade precis som resten av Karlskronas befolkning och då uppskattar man verkligen Coop och deras shop express!

På kvällen var vi hos Pappa och Kicki med mina kära syskon och Carro. Vi fick god mat och en fin påsktårta till efterrätt. Hade en jättetrevlig kväll men Melvin bröt ihop totalt vid åtta tiden, han som var som ett solsken hela dagen för övrigt! Kan ha varit tanden som bestämde sig för att spricka igenom just igår. Så, välkommen Melvins första tand!

Idag har varit raka motsatsen till igår - vi har inte gjort nånting. Bara varit hemma och slappat och njutit av vädret. Vilken lyx det är att vara föräldraledig! Dagen började ju i och för sig mindre lyxigt. Melvin bajsasde inte igår, så idag kvart i sju kom både gårdagens och dagens ranson. På hela han, sängen och ja.... Av med alla kläder, tvätta av, in i badrummet. Där kissar han på hela golvet. Torka golvet, bada, klä på. Sen kröp vi ner och myste i en halvtimme till i sängen och klockan åtta kom brossan också upp.

Sen har Theo fått bestämma över denna dagen. Vi har varit på cykelbanan här bakom i skogen, lekt lite i lekparken, ätit glass strut på altanen, lekt i trädgården och Theo har lekt med vatten! Skönt när brossan sover länge i vagnen så man har sin mamma för sig själv!

Nu vaknade han dock där ute ser jag så nu ska jag hämta in lillskatten! I morgon ska vi till Hasslö, annars blir det nog en lugn helg. Skönt!

Glad påsk på er alla!


Mina älskade trollungar <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback