Festligheter

Igår var vi på Wallmans på Harrys med jobbet och det blev en riktigt lyckad kväll. Ska ju inte neka till att man blev lite sugen på ett glas vin eller två!





Lyckades inte få till en bild på hela mig så det fick bli tvådelat. Magen i vecka 35 (34+6).

Ikväll ska vi bjuda Marie, Andreas och barnen på mat så nu inväntar vi dom. Vi får väl se om det blir någon mat för nu har tre säkringar gått när vi öppnat ugnen!? Alltid är det något. Är det inte bilen som håller på att rasa ihop så är det ugnen.. men men. Det som inte dödar det härdar.



Vi ska bjuda på chipsgratäng med fläskfile. Fläskfile i botten, sen en påse grillchips på det. Över det hällde jag en sås på creme fraiche, grädde, salt, peppar och purjolök. La lite tomatskivor på det och toppade med gratängost. Nu ber vi till ugnen att den ger oss 20 minuter av sitt liv så den kan bli färdig också. Detta är tredje nyheten vi testar denna veckan så det ska bli spännande att se hur det smakar!

Idag har vi även hunnit med att gå på sagostund på biblioteket och så har Malin och Sigge varit här och fikat! Lär ju somna gott ikväll.


Kommentarer
Postat av: Thessan//Bonkan

Åååh d ser himmelskt gott ut Jonna!!!

Postat av: Lotta

Jonna, det ser gott ut, men är det gott? Chips i maten känns väldigt konstigt på något sätt, men samtidigt är jag nyfiken och vill prova :)

2010-11-06 @ 17:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback