Grannar

Det verkar vara ett väldigt trevligt område vi har bosatt oss i med trevliga grannar, men det är ju inte utan att man saknar dom från "benahögen". Vi behöver oftast inte sakna dom för länge, dom dyker nämligen upp i olika skepnader. När man minst anar.




Kommentarer
Postat av: Fia

Usch fy tusan. Skulle dö om ngn stod så utanför min dörr! :)



Renovering är skitkul, det är så roligt att veta att man själv förändrar sitt hus och höjer dess värde ngt otroligt :).



Nu sist köpte vi tapeter på Rusta faktiskt. De hade fått in jättefina nu i höst, och om jag inte minns fel hade de lite rea på alla höstnyheter nu? Fast tyvärr inte när vi köpte, men vi gav 169:- rullen.



Kram kram

Postat av: Louise

HejJonna

Tack för din underbara kommentar. Jag blev alldeles varm om glad när jag läste den. Du gjorde min kväll så mycket bättre!

Jag pluggar Svenska C för tillfället nu i 5 veckor på distans. Har suttit hela dagen idag, för nissen på vuxen.utbild. har sagt fel datum till mig. Han påstod att kursen startade 28/10 men den startade 28/9 så jag har en del att jobba ikapp. Men jag lyckades beta av allt som skulle göras första veckan idag och imorgon ska jag ta de som skulle göras v.2. Sen är jag i fas med dom andra. Tur i oturen att jag är arbetslös nu.

Hoppas allt är bra med er, och att de går framåt med huset! Har Micke fått jobb?

KRAM

2009-10-12 @ 20:20:04
URL: http://looouisepettersson.blogg.se/
Postat av: katta

nope har inte en aning, antagligen resursen eller så kanske dom sätter mig någon annanstans i huset :/ är inte alls sugen på d men va gör man. det e ju inte så värst länge kvar i skolan iaf!

japp det ska jag, flyttar nu i månadsskiftet. ska bli skönt som tusan, vill bara bort från denna lägenheten nu! hmm på torsdag ska ja till mormor vid lunch o vet inte alls när ja kommer därifrån o fredag börjar ja kvart i ett o jobbar hela kvällen så kan bli lite tajt :/ men en annan dag? kram

2009-10-12 @ 21:08:14
URL: http://katariiiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback