Suverän kväll!

Igår var det dags för överraskningsfesten för Andreas som fyller 25 i veckan, som Marie fixat. Det blev verkligen jättelyckat! Var så roligt att se hur överraskad han blev när hon tog av ögonbindeln och han fick se vad som väntade honom. Trist bara att Marie inte kunde vara lika delaktig eftersom hon hade massa att fixa med och barn som skulle tas om hand osv, vi saknade dig!

Vi blev kvar i Lyckeby till halv ett ungefär och sen gick vi ut en sväng och det var trevligt. Händer ju inte allt för ofta nuförtiden. Något som heller inte händer så ofta är ju att vakna upp till ett barnfritt hem. Theo har inte sovit borta sen i augusti och då var det för att vi båda jobbade natt. Vi passade såklart på att sova länge idag och nu har vi kollat på The Proposal och ätit frukost i soffan. Föräldralyx på hög nivå.

Nu börjar jag sakna mitt lilla troll så hoppas han kommer hem snart, men han och mormor har väl det så mysigt så dom har väl glömt bort oss, tss.

Kommentarer
Postat av: Fia

Vilken kanon kväll det var igår, jag hade super kul!Hur hade ni det sen ute oså??Kramar

Postat av: Fia

Ja statt var jätte kul!Vi få se till o träffas snart igen :)

2009-11-09 @ 19:05:44
URL: http://fiahian.blogg.se/
Postat av: katta

jodå jag trivs jätte bra men ja hatar att inte ha ngt schema så jag kan planera ngt framåt! e du bara o jobbar i nättraby eller? när ka vi ta den där träffen vi pratat om så länge? :)

2009-11-13 @ 16:32:03
URL: http://katariiiiina.blogg.se/
Postat av: Fia

Tack :).

Jo jag har med hört att det är "lättare" med större barn, och 4 kg är ju typ normalt. Men Ellenova var ju sån liten plutta på 2,7 så man funderar ju ändå :).



Allt bra med er? Hur går det i huset? Ngt nytt projekt på gång? :)

Kramar

2009-11-16 @ 21:14:43
URL: http://fiansess.blogg.se/
Postat av: Lina

hehe man har ju inget annat val ju :p

2009-11-17 @ 09:43:28
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Lina

Men då får den pyssliga jonna komma fram o måla de röda till vita :D Äh, kanske lite krångligt om man inte har pysselsinnet på topp :p



Hur går det med huset nu då? Har ni kommit en bit på väg i renoveringen? nyfiken

2009-11-18 @ 07:12:59
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Fia

Nja jag fattade det som att det var bukspottskörteln?! :)



Köket är vårt nästa projekt med. Samtidigt som jag vill göra hallen, och lekrummet. Haha. Jag har NOLL tålamod :).

Det är svårt att påbörja ngt nu när A är iväg, men JAG tänkte vi skulle dela upp köket i etapper så får jag som jag vill börjar vi i helgen med att slå upp en stor garderob typ, med 2 dörrar. Där ska vi förvara städgrejer eftersom vi river städskåpet, källsortering, djurmat/godis och massa massa annat :). Vi fr väl se hur pigg Adam är på det, men vi pratade om det redan förra helgen så du kan ju hålla tummarna åt mig haha :).



Kram kram

2009-11-18 @ 21:00:45
URL: http://fiansess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback