GRATTIS ÄLSKADE THEO



Idag är det tre år sedan vår prins kom till världen. T R E år. Kan inte fatta det. Vi sjöng för Theo exakt tre år efter att han landade på mitt bröst för första gången. Han blev så lycklig, men samtidigt generad - söta lilla ungen. Han ville inte riktigt somna igår och i natt har han sovit oroligt så det märks att han börjar bli mer medveten om att han faktiskt fyller år och det är roligt.

Han fick två stora paket i morse. En bilbana utav oss som han sitter och kör med just nu och ett stort paket som kom med posten med en brandbil och en rorri gubbe från Nettan och Annelie. Han blev så glad för allting. Vi köpte även en Rorri bok som vi kan läsa om kvällarna nu, känns som det behövs lite nytt i bokhyllan och just nu är Rorri en stor favorit.

Nu ska vi klä på oss och åka och handla lite som fattas till kalaset ikväll. Vi ska bjuda på mat och så blir det ju tårta på Theos beställning. En tårta med rorribilar som ska smaka jordgubb, sa han. Vi ska även hälsa på mormor på jobbet och lämna in min tidrapport för oktober så jag får rätt lön!


Kommentarer
Postat av: Bonkan

Jisses vad tiden går alltså!!!! :) Grattis till Theo!!!

Postat av: Tuva & Matilda

Stort grattis på födelsedagen Theo! Hoppas du får många fina paket. Hälsn Tuva o Matilda!

2009-11-06 @ 16:05:40
Postat av: Fia

Stort grattis i efterskott! Tänk att det gått 3 år! Jag minns när vi jobbade och Theo låg i magen :).

2009-11-08 @ 21:59:20
URL: http://fiansess.blogg.se/
Postat av: Mattis

Grattis I Efterskott Kusin-barnet



han har juh blivit jätte stor nu jonna

2009-11-11 @ 03:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback