Vår lördagkväll

Jag hade verkligen sett fram emot gårkvällen. Först skulle jag till Karin och sen vidare till Lindas födelsedagsfest för att sedan gå ut, vilket var väldigt längesen. Men. Som jag nämnt innan så har Theo varit sjuk och igår va han ännu sämre. Han låg på soffan HELA dagen och bara sov. Det konstiga var att febern gick ner med alvedon, men han blev ändå inte piggare vilket han alltid brukar bli. Han pratade inte ens, bara låg på soffan och va helt okontaktbar. Började misstänka lunginflammation eftersom han spydde slem och har en fruktansvärd hosta, som inte alls låter som hans "astma hosta".

Vi fick en tid på jourcentralen 19.40 (!!) men beslutade oss för att åka in via akuten tidigare och tack och lov för att vi gjorde det. Fick komma upp direkt till barn och allting flöt på bra. Han syresatte sig dåligt och även dom misstänkte lunginflammation. Eftersom han har förkylningsastma fick han inhalera Ventoline också vilket gav en viss förbättring. Läkaren fick springa iväg på ett akutfall som tog tre timmar så vi satt där i soffan och hann till och med se melodifestivalen. Va en mamma med son där som hade samma problem så lite socialt blev det ju i alla fall =) Theo fick glass och den lyckades vi faktiskt få i honom, så då piggnade han till en liten stund. Annars sov han mest.

När läkaren kom efter mycket om och men lyssnade hon bara på hans lungor igen och konstaterade, då proverna såg bra ut, att det inte var någon lunginflammation. Så då kunde vi åka hem och bara fortsätta med hans astmamedicin, hostmedicin och alvedon. Kändes lite märkligt, då sjuksköterskan som var på avdelningen och hörde honom hela tiden nog helst velat att han skulle få i sig lite annat. Men men, får väl se hur det artar sig under dagen annars får vi åka in ikväll igen så han får inhalera lite.

Så, denna dagen lär väl precis som gårdagen tillbringas i soffan. Men jag ska ut och gå också, det är ett måste idag.


Kommentarer
Postat av: linda

stackaren, hoppas han blir pigg snart! Å de va synd att du missade kvällen igår :/ men vi tar igen de snart :)

Postat av: Anonym

Ett råd angående praktiken är att inte prata tider med chefen utan ta de med din handledare sen. Enligt skolans bestämmelser så ska det vara minst(max) en kväll i veckan och minst(max) en helg på dina praktikveckor som omfattar 4-5. Helgen kan man få dela upp om det är så, en lördag då och en söndag senare om man vill för skolan. Givetvis ska man följa sin handledare i det stora hela men som sagt minst(Max) en kväll i veckan. Jag gick bara en helg och en kväll i veckan för annars får man inte ihop det här hemma ju. Det är ett evigt pusslande för oss med småbarn och sambo som jobbar olika skift o grejer. Har du fått någon plats än, alltså vet du var du skulle vara?du har säkert sagt de men ja ha glömt det=)



Ja det är jobbigt med både djur o barn när dem skadar sig, man vet ju aldrig hur allvarligt det är eftersom de inte kan uttrycka sig så.

Kram

2009-03-08 @ 13:01:22
Postat av: Jenny

Det var jag som svarade innan där ja:D

2009-03-08 @ 13:02:17
URL: http://www.metrobloggen.se/woffy
Postat av: Linda

Å va jobbigt för honom! Ja er oxå.... Hoppas han kryar på sig snart då!

2009-03-08 @ 13:25:10
URL: http://lindizzen.blogg.se/
Postat av: Thessan

Sv: hehe jaaaa d tycker jag verkligen :) Finns nog ngt där för alla smaker :P LIvsfarligt dock ;)

2009-03-08 @ 15:50:30
URL: http://tessibonkaan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mitt ego som glömde svara på själva ditt blogginlägg ..:( stackars Theo, håller tummarna att han blir bättre ..fy vad otäckt de är när dem bara sover så man blir ju livrädd ..:S Hoppas som sagt att de blir mkt bättre fort. Kram

2009-03-08 @ 23:56:01
URL: http://www.metrobloggen.se/woffy
Postat av: Lina

jaa kanonfin! Strlk 92 är det.. Får hoppas att Neo fått pappas gener ;) han är ju nästan 2 meter lång :P



Närå, det bästa med märkes är ju att man lätt kan sälja vidare dom o få en bra peng ändå, ja denna tjänar jag mig nog en hacka på tom :P



Kanonfin, precis som du skrev! :)





Stackars lilla Theo. Vi håller tummarna för att han mår lite bättre nu ?



kram

2009-03-09 @ 07:08:21
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback