Underbara semester

Man borde alltid ha semester. Det är så härligt att gå upp på morgonen, äta god frukost för att sedan gå till stranden och bara slappa hela dagen. Vad klockan är spelar ingen roll. Klockan är hemma och den behövs inte på semestern. Det blev frukost vid 9-10, lunch vid två, chips och mys framför teven vid sex för att vila upp sig inför kvällen. Middagen intogs runt åtta, ibland nio. Somnade gjorde vi sent. Men för att kunna njuta av semestern så måste man väl ha ett "normalt" liv i vanliga fall antar jag, annars uppskattar man ju inte det på samma sätt.

Nu är vi i alla fall hemma igen. Kom i söndags efter att ha varit borta i 18 dagar. Nu börjar jobbångesten om kvällarna (ska dom ringa i morgon?) och det vardagliga livet. Det får gå det också.

Italien var såklart underbart. Tänkte bjuda på en kort sammanfattning och sen kommer jag att lägga upp bilder lite då och då istället.

Vi åkte till Trelleborg tillsammans med mina föräldrar, syskon och Jennie, för att möta upp faster Nettan och Annelie. Vi tog nattfärjan och man var sådär härligt pirrig som man bara är när man ska iväg på semester.


Godnattpuss på färjan

Vi stannade och åt frukost efter att vi kört en stund på morgonen.





Resan ner blir ju en del utav upplevelsen och Österrike är verkligen fint att köra igenom med alla höga berg och mysiga dalar.




Örnästet. En borg uppepå höjden.

Vi sov över på ett mysigt pensionat vid en sjö mellan bergen. Helt underbart.


Utsikten från sovrummet. Fint att vakna upp till.

När vi kom hem möttes vi av en stor sol och en underbar värme. Vi la oss på stranden ett par timmar innan vi hämtade nycklarna till våra lägenheter. Stranden i Bibione är typ oslagbar. Stället vi bodde på var också super. Fräscha lägenheter och ett härligt område med pooler, trevlig bar med underhållning, minigolf lekpark mm.

    

Theo ville bada hela tiden. Gärna när man kom hem vid elva tolv på kvällarna också. Långärmad tröja fick han ha för att skydda sig lite från myggen, dom var snabba på att sticka. Theo fick allergiska reaktioner på en del av sticken också så det var ju mindre kul.


Jag tyckte han skulle klä av sig för att sova men han skulle ha puffarna


Myggbett på ögonlocken

Vi firade som tidigare nämnt två födelsedagar. Pappa fyllde 50 år den 18/6 och Jennie 20 år den 19/6. Mycket jordgubbar och champange blev det.






Midsommarmat på Jennies födelsedag midsommarafton.

De flesta dagarna tillbringades såklart på stranden. Vi var även på Zoo och i en annan stad som hette Portoguaro (?) de dagarn då vädret inte riktigt var som vi önskat. Men hade det inte blivit mulet så hade vi inte gjort annat än att sola och bada så man får se det positivt för det var trevliga utflykter, speciellt Zoo.























Portogruaro - lite Venedig stil på det hela.


Undra vem som hade roligast?


Theo matade duvorna. Det var mulet när vi åkte och blev tokvarmt sen, därav
långbyxorna.

Det bästa med att vara utomlands är ju trots allt solen och badet.



Och glassen också, tyckte Theo (okej, jag med då :) )




En dag skulle han tvunget ha Hello Kitty glass, sötungen.


Mysigt att gräva ner fötterna.

När vi körde hem körde vi rakt in i molnen. Rätt häftigt.




Hade helt enkelt en perfekt semester!

Nu ska jag titta på säsongsavslutningen av DH som jag missade när vi var iväg. Till det ska jag äta jordgubbar med mjölk, grädde och socker - mums.

Kommentarer
Postat av: Bonkan

Åååh ja ni har ju verkligen haft d underbart :) & skönt att vara iväg så länge så förstår att jobbångesten kommer =/ usch!

Postat av: Maria

Vilken underbar semester ni verkar ha haft! Jag blir grymt avundsjuk.

P.S Nu är lillebror äntligen här :-) D.S

2009-07-01 @ 08:10:00
URL: http://falco.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilka fantastiska bilder!

2009-07-01 @ 08:52:12
Postat av: Anna

ser ju döhärligt ut :) jag är också ressugen men det får vänta tills nästa år ju... kram

2009-07-01 @ 10:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback