Busungen

Vi har varit uppe sen klockan sju idag, det va längesen Theo frivilligt vaknade så tidigt. Han somnade ju däremot vid tjugo i åtta igår istället för tio elva som han gjort sista tiden och det var skönt med en lång kväll med egentid.

Idag har Theo klätt på sig själv. Hans mormor köpte lite tröjor till honom och han skulle såklart ha den som var störst av dom alla.


Gömmer sig för kameran




Det går fort i kurvorna!

Tur att huset vi köpt också har öppningar så man kan springa runt hall/kök/vardagsrum. Tanken är att vi ska öppna upp väggen mellan köket och vardagsrummet så det blir öppen planlösning. Tids nog ska hela köket bytas men det får vänta ett par år. Allting ska ju göras så man får ju ta en sak i taget och vi tar det som är "enklast" och billigast först som att byta golv, måla tak och tapetsera. Frågan är hur jag ska stå ut med att kissa på en grön toalett varje dag, men det får gå det också, ett litet tag i alla fall =)



Kommentarer
Postat av: Thessan

Haha jaaaa du får försöka stå ut ;) Du får tänka på framtiden istället :P D ska bli spännande att se huset sen :) När flyttar ni??

Postat av: marie

jag kissar med på en grön toalett varje dag, haha det är hemskt jobbigt måste jag säga, men man får tänka på hur snyggt det kommer bli när den är renoverad sen=)grillkväll snart?=)kram marie

2009-07-06 @ 19:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback