Trevligt nyårs firande


Precis innan gästerna anlände





Bekant fördelning? Tjejerna i köket och killarna i soffan. Vi lagade potatisgratäng, fläskfilé som var fylld med champinjoner och rökt skinka och portvinssås. Till det hade vi en smaskig sallad.


Sigge var så fin så!


Theo - med vinden i håret

Blev såklart en massa bus med barnen, lite Wii fit och prat emellan. Strax efter tio fick vi barnen i säng och då högg vi in på efterrätten. Det blev marängsviss - enkelt och gott. Sen blev det godis, chips, morötter och dipp och klockan gick snabbt. Fem i tolv ruaade vi ut i panik, hann inte alls med tiden. Theo fick också följa med ut och kika. Vi skålade med riktigt gott mousserande vin. Köpte det för hela 58 kronor, så billigt behöver inte vara äckligt!

Vi ser bra utöver stora delar av byn och ända in till stan här uppe på "gräddhyllan", dock är det ju en del träd så korten blev ju inte så bra. Såg i alla fall en massa fina raketer och fyrverkerier och Theo tyckte det var spännande.








Måste ju också nämna att kvällen innan nyårsafton var också jätte lyckad. Då var det tjejkväll hemma hos Ida med visning utav Cosmopharmas produkter och jag fastnade för många produkter. Beställde en del, då de hade MYCKET bättre priser än Mary Kay så hoppas jag blir nöjd nu också. Vi drack vin, pratade tjejsnack och avslutade med Med andra ord som man alltid fastnar i i flera timmar.. speciellt med våra pauser =) Det är så sällan vi ses allihopa och vi har alltid lika roligt, därför borde det bli oftare! Ser fram emot nästa gång!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej, vad kul att ni har haft det mysigt under Jul och Nyår- slippa massa stress och bara umgås =) Vad har du beställt från Cosmopharma? Jag beställde ju hela deras hudvårdsserie men är jätte besviken tyvärr, så jag kommer gå tillbaka till Mary Kay. Hade varit mysigt att grilla någon dag tillsammans. kram

2009-01-02 @ 10:46:48
Postat av: Sandra

Pauser är nödvändiga :)

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

SVAR: Vinylarken köpte jag från samma butik som lyktorna: klarafardiga.com

2009-01-02 @ 23:07:23
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback