Slappe helg

Theo och jag har en riktig slappehelg här hemma när pappan jobbar hela helgen. I går gjorde vi inte många knop den tiden vi var hemma, så idag har vi fått ta igen även gårdagens sysslor som disk och annat plock. Theos farmor fyllde 50 år igår, så vi var där på eftermiddagen och åt smörgås tårta och fikade en massa. Hämtade upp Thilda på vägen dit också så hon också skulle få vara med och kalasa med sin farmor. På kvällen åt vi på La bodega. Jag och Micke kom på det förra veckan, att det kunde ju vara kul att bjuda ut henne på hennes 50 årsdag, så igår lagom till vi gett upp hoppet så fick dom andra tummen ur och hade bokat bord rätt vad det var.. Så då var det bara att ordna barnvakt. Trevligt blev det i alla fall, det var Mickes alla syskon med respektive och deras mamma då såklart.

Idag har vi som sagt gjort lite vardagssysslor här hemma. På att göra listan står även att slänga skit, panta flaskor, lämna stolar oss mina föräldrar (såna där ihopvikbara stolar vi lånat) och handla lite. Micke kommer inte hem förrän halv åtta och då blir det nog en sen lättare middag. Nu på dagen gör vi nog bara lite pannkakor - Theos favorit.



Såhär kan man hitta Theo ibland på morgonen

Theo har perioder då han stiger upp själv utan att ens komma in och säga till oss. Då kan man vakna av att han leker med sina leksaker, tänder lampan i köket och börjar rota i kylskåpet eller tar sig ett glas vatten. Ganska vanligt nuförtiden är att han kommer och ropar att han ska bajsa! Skönt att han säger till när han ska göra det även de gånger han har blöja!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack så mycket, vi hade det underbart och vi är väldigt lyckliga =) kram

2009-01-12 @ 11:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback