Fullspäckad dag

Dagen idag började tiiidigt. Gick upp på toaletten vid fem och upptäckte att Theo tänt sin taklampa (!?!), men låg och sov gott i sin säng. Låg och snurrade i sängen ett tag och vid kvar i sex kom Theo in och skulle inte sova mer. Tillhör ju inte vanligheten att han vaknar så tidigt nu, så det var lite kämpigt. Vid åtta begav jag mig till skolan och vid tolv tiden var jag klar där. Hämtade Micke och Theo som tagit bussen till stan för att busa i Hoglands park.




Vi begav oss till Leksakshuset för att köpa "pluppar". Såna där som man sätter fast i en plastgrej med massa hål. Bra beskrivning va? Haha. Hittade även en bilstol där till Thilda som var snyggare än den vi la undan på Baby proffsen, så vi slog till på den.






Handlade på Maxi, och insåg snabbt varför vi aldrig handlar där i stort sett. Så trångt överallt i hela butiken typ, för att inte tala om vid kassorna. För det första har man ju noll översikt över vilken kassa man ska välja eftersom det är hyllor i vägen överallt. Sen är det preciis så man får plats när man ska betala, och när man ska packa ner grejerna så får man tränga sig fram mellan alla vagnar eftersom det är typ en meter mellan rullbandet och väggen. Nej, tacka vet jag City gross.

När vi kom hem åt jag och Micke sen lunch medan Theo sov middag och sen kom Malin och Sigge. Barnen busade och vi pratade på. Theo ville göra precis som Sigge, krypa, dricka ur pipmugg och sitta i knät. I morgon ska vi bada med dom och det ska såklart bli jätteroligt. Skönt att alla aktiviteter drar igång nu igen.

Sen kom Thilda hit, och då begav vi oss till Mickes farmor på Hasslö som ville bjuda på middag. Blev lite fika och så också, gottit. Thilda var ju här hela helgen och ska sova här i natt, så nu hoppas vi att dom vänjer sig vid att sova i samma rum när det blir lite oftare och mer kontinutet på det hela. Roligt är det att hon är här och man märker vilka band det finns mellan syskon. Ändå att dom är som hund och katt för det mesta, men det är väl det som är den sanna syskonkärleken.


Förra årets julkort, tror inte jag visat det? Sötnosarna.

Kommentarer
Postat av: helena

Vilken söt bild :)

2009-01-23 @ 12:21:42
Postat av: Maxi

haha.. du/ni får lära er använda självscanning på maxi som är de bästa av allt.. orka stå i kassan som på willys bla.....city gross är okej men knapp några männinskor så där går också fort =)



2009-01-23 @ 19:16:30
Postat av: Jonna

Maxi - Självscanning handlade vi alltid med på coop innan, men även den har ju varit värdelös på maxi fram tills typ fär nån månad sen! Anledningen till att det inte känns som det e mkt folk på citygross e ju för att det e rymligt och man slipper trängas.. som på maxi ;)

Postat av: Josefine

en såndär bilbarnstol ha vi till felicia med. tycker den är toppen. ha tagit bort ryggen så att säga nu, hon ha växt över kanten :-) stora tjejen. Jo det är verkligen supertufft. men tänker med på att han är borta för en bra sak. men däremot tycker jag han kunde varit hemma denna helgen. jaså han praktisera på fd peb? stackarn :-)

2009-01-23 @ 22:12:13
URL: http://dendarfin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tackar:D

2009-01-23 @ 22:57:19
URL: http://metrobloggen.se/woffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback