Fredag, snart helg

Har varit riktigt flitig idag. Började med att åka ut till skolan för att räkna lite matte. Hade ingen lektion men det finns något som heter "räknestugan" där man kan få hjälp eller bara sitta för att plugga. Skönt att vara på "officiell plats" så man vet att det blir gjort. Fortsatte hemma en stund och sen gav jag mig på sjukvården. Ska läsa ca en timme till och då kommer Micke hem med både Theo och Thilda och då är det HELG.



Gud så SMÅ dom va, tss

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan. Jag var aldrig på gyn utan de va fullt där sen med sjuksköterskor, alltså studenter så jag va på BB och de är ju barnmorska ja vill bli så jag ska inte klaga=) trivdes kanon iaf och alla va trevliga och jag fick göra de mesta som prover, kateter o så ..lärorikt ..näe de är inge roligt o ha de jag ha fått nu, bara hoppas att det går över snart och att jag blir frisk igen ..drygt detta ..jag läser historia A, SV B, Matte A, Religion A och ENg A nu ..skulle läst reguljär matte men ångrade mig oc ska nu läsa den på distans istället ..allting bra med er allihopa o så annars då???

HA en toppenhelg

Jenny

Postat av: Jenny

Eng eller matten kommer inte ihåg vilken blir på NTI o den andra på skolan på distans. Orkar inte sitta i skolbänken o allra helst inte nu, jag blev färdig undersköterska i december så nu försöker ja bli färdig me lite kärnämnen så man kan söka till ssk sen ..synd att de va fullt ..förlossningsbarnmorska är de ja vill bli ..mer spänning och glädje=) tack så mkt hoppas me på mindre ont, ha varit en bättre dag än igår än så länge iaf ..KRam

2009-01-16 @ 16:25:01
URL: http://metrobloggen.se/woffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback