Dagen, mest i bilder

Snön ligger kvar och det har varit underbart väder idag. Vi begav oss ut på förmiddagen tillsammans med grannfamiljen. Vi trängdes i en pulkabacke med hälften av Nättrabys barnfamiljer ungefär. Vi hade jättekul, men hade dock ingen kamera med oss.




Såhär såg det ut på pulkan när vi kom hem - trötta älsklingen. Då hade vi
varit i backen ett tag och gått en runda ner till ån och tittat på fåglarna.
Micke tyckte det var orättvist att isen höll för änderna, men inte för honom.

Theo sov middag länge länge idag. Nästan tre timmar, men det behövde han. Under tiden hann Thilda komma och jag följde med mamma och lillebror till Slottsbacken för att köpa en "wåååsa" pulka till Thilda. När jag kom hem blev det matlagning och pusslande bl.a.


Sådana stunder bör man ta till vara på.. tss.




Koncentrerade barn


Efter maten blev det pulkaåkning. Det var ju sisådär 9 minus så efter en timme gick vi in frusna och la oss i soffan framför Hajar du. Barnen fick kvällsmat...
 



...och sjöng Pippi Långstrump...

...sen var det tandborstning och den där biten. Nu håller dom på och somna. Thilda i sängen med sin pappa och Theo här i soffan, dom ville inte ligga tillsammans där inne och lyssna på saga.

I morgon blir det nog Bastasjö, eller kanske Alljungen? Någonstans där man kan grilla och åka pulka i alla fall. Hoppas dett vädret håller i sig till Mars, drömma kan man ju =)




Kommentarer
Postat av: Linda

Här nere är jättemycket folk nu. Många som åker skridskor och grillar. Synd att det inte finns någon pulkabacke bara!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback