Dagarna går..

Theo började få hosta och lite feber igår, och idag vaknade han med 38,6. Men jag är fullt nöjd med en hel månads friskhet. Kommer nog ändå bli skönt att bara ta det lugnt hela helgen eftersom veckan varit fullspäckad. Massa skola för mej, jobb för Micke och dagis mån-ons för Theo. I tisdags var vi hos Malin, Benny och Sigge och åt god mat. Micke och Benny spelade tv spel och vi andra fick leka och umgås i köket. Tog oss även en promenad till en lekpark i närheten och lekte i mörkret.

I onsdags kom Thilda och min lillebror Daniel var här med oss hela kvällen. Vi åt mat, bakade bullar och busade. Igår var Micke med barnen på Leklandet tillsammans med sin kusin med familj och sen hans jobbarkompis och hans barn, så dom hade såklart haft jättekul. Jag var i skolan på morgonen/förmiddagen och sen åkte jag till Ida och Felix och fikade ett par timmar. Mötte sedan upp Micke för ett spännande möte. Det gick bra, som vi tänkt oss.

Usch vad jobbigt det känns med framtiden. Innan juli/augusti känns det inte som att man kan ta några beslut eller dra igång med nånting. Jag ska söka in till sjuksköterska, men kommer jag in? Micke har bara jobb fram till 31/8, vad händer sen? Det ser ju ljust ut, men man kan ju aldrig veta. Det som känns bäst är ändå att veta att om det går bra, så kommer det bli riktigt bra.

Jag har ju velat med valet av utbildning, för det känns i alla fall viktigt att ha en utbildning. Visst, det hade varit kul att komma på världens bästa idé och starta eget, men är det värt den tiden man måste lägga? Är det värt att inte kunna ta ut nån lön på hur lång tid som helst? osv...  Jag tycker inte det. Jag vill inte vara ifrån familjen så mycket och dom första "hundåren" sliter nog mer än det gör nytta, eller hur man nu ska säga. Har pratat med en del personer som själva varit där, och som aldrig skulle göra det igen. Som till slut vaknade upp och undrat var som varit senaste åren. Nej, det vill jag inte vara med om. Sjuksköterska är ju en bred utbildning, jag kan läsa vidare, specialisera mej och utvecklas massa vilket känns bra. Och jag har en dröm, även där. Drömmar och mål är viktigt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vi va i Platanias på Kreta. Helt underbart! =)



Inget kul när barnen är sjuka och feber är bland det värsta. Det håller ju ofta i sig ett tag!

Postat av: sandra

Men sen ska man även tänka att om det är något man verkligen vill, som det bör vara när man startar eget så gör det inget med några extra timmar. Jag ser på Stoffe att han stortrivs.. han gör det han verkligen vill göra. Sen att han åker hemifrån och sällan är hemma igen innan 20, det är smällar man får ta. Han är ju lycklig! Men jag tror du passar som sjuksköterska.. :) OM du skulle komma på någon bra ide så är jag inte sen på att hänga på hehe

2009-01-30 @ 21:34:05
URL: http://www.finpixia.se
Postat av: Jennie

Jätte stackars jennie :( ska jonna göra ikväll då?

2009-01-31 @ 13:16:17
URL: http://gynnas.blogg.se/
Postat av: sandra

ja det hade jag med i åtanke men jag tycker inte att du ska välja bort egetföretags-tänkandet bara för det.. :) Missförtå mig rätt för jag vet ju att Theo kommer först, såklart! Puss

2009-01-31 @ 13:59:16
URL: http://www.finpixia.se
Postat av: jennie

vad skoj (: nää precis funderat och det är inte värt det om jag blur mera sjuk.. så tråkigt!! sett fram emot det så länge!

2009-01-31 @ 18:05:25
URL: http://gynnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback