Han är så go

Theo är så härlig nu, man kan lixom inte låta bli att le när man pratar med honom. Det kommer mer och mer ord och han sätter ihop dom mer tillsammans också. Han har ju inte varit tidig med talet precis, men det kommer! Idag på dagis när jag skulle klä på han så skulle han sitta i torkskåpet. Han berättades att det var "Bells" (izabells) overall som hängde där och att det va "Dejas" (frejas) vantar. Snacka om koll, haha. Han kanske skulle hjälpa personalen ibland!

Hämtade honom lite tidigare än tre på dagis idag eftersom jag skulle jobba kvällen. Vi åkte lite pulka och gick i skogen och halkade i backarna. Det tycker han är hejdlöst roligt, när man ramlar alltså. Han skrattade så han kiknade så jag fick ramla många gånger ;) Funderar på att ha han hemma i morgon också, han har börjat hosta lite idag, så vi får se hur han låter i morgon. Men jag är sugen på en ledig mysdag.

På tal om talet så har han börjat prata lite engelska också, haha. Yes, yes och yeah är favoritfraserna. Han gillar även Pokerface, precis som sin mamma. "P p p p, fäääs, p p p fäääs, ma ma ma ma". Han kan, min Theo.



Fiiiinast

Kommentarer
Postat av: helenafena

Tänkte på dig när jag såg denna annonsen



s" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/20258389.htm?ca=22s

2009-02-13 @ 10:14:48
Postat av: Thessan

Haha man sitter t.o.m bakom skärmen & ler :)

2009-02-13 @ 14:16:28
URL: http://tessibonkaan.blogg.se/
Postat av: Jennie

OCH vem har lärt theo sitt första engelska ord - yes? JENNIE ju :D läget bra annars jonnis? Inte hört eller sett dig på ett par dagar ju :O

2009-02-13 @ 16:52:03
URL: http://gynnas.blogg.se/
Postat av: Jennie

sv; klart, jag tänker väl alltid till? ;)

2009-02-13 @ 19:52:55
URL: http://gynnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback