Fint väder

Härligt att vakna upp till så fint väder på helgen. Vi var uppe med tuppen idag så passade på att dammtorka och plocka lite. Nu kommer snart Malin och Sigge och då blir det en promenad. Resten av dagen är oplanerad än så länge, funderade på en tur till Wämöparken, men kanske tar det imåm istället. Skönt att hålla sig hemifrån när Micke sover eftersom han jobbar sin natthelg.

Nähe nu ska jag fixa i ordning det sista och klä på Theo.

Kommentarer
Postat av: Fia

Lindex har bara ngn enstaka jacka på babyavdelningen, och där finns inga överdagsbyxor, vilket är ju ett måste i vår när det ska busas massa ute :). Synd tycker jag att inte fler affärer börjar från iaf 74. Det är ju faktiskt många barn som inte är uppe i strl 80 när de börjar gå.



Men Polarn har ju bra andrahandvärde om man ska sälja sen så man får se det så :). Tycker med det är skit att de är så dyra, de borde tjänat mer på att sänka ett par hundra. Men å andra sidan är de polarn, och de säljer ju bara därför :).

Postat av: Fia

Ja jag tänkte faktiskt jag skulle kolla på Kosta. Om jag inte ska jobba imorgon så ska vi pka dit. men det är ju lite spel på lotteri. Ibland har de mkt, ibland ingenting...

Särskilt små storlekar brukar vara utplockat tycker jag?



2009-02-28 @ 20:09:17
URL: http://fiansess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback