Vår dag på Tosselilla

Efter 9 dagars jobb ska det nu bli skönt med tre dagars ledighet. Eftersom jag har trivts så bra där jag varit nu så har det inte känts så hårt utan det som gör att man blir trött är ju att jag växlat mellan dag och nattjobb. Nu är solen i alla fall här och det ska vi förhoppningsvis njuta av heeela helgen. En annan dag som också var helt underbart fin var i söndags då vi begav oss till Tosselilla sommarland.



Vi tog på oss alldeles för mycket kläder men dom åkte snabbt av. Vi började med att grilla lite korv och då insåg vi att det fanns tusen miljoner getingar på detta stället - mindre kul. Sen blev det lite karusellåkning.


Theo känner sig bekväm, så go stil.


Han gillar när det går snabbt..


..och högt!


Grabbarna trampade trampebåt med kidsen, det gillade dom.

Det var tokvarmt och vi begav oss snart till poolområdet. Det fanns en massa bassänger och rutchkanor för alla olika smaker och åldrar.


Theo älskade att åka ringarna.



Den lilla kanan gick också bra!


Micke åkte den stora och var så stolt, haha.

Theo testade lilla varianten av den som Micke åkte här ovanför och tyckte det var superkul. Han bara sprang upp och innan jag ens hann ifatt han så kastade han sig ut på mage, han är inte riktigt klok. Tur han gillar att ha puffarna på sig för dom är verkligen super.


Splash!

Ja både stora och små kunde ha roligt på Tosselilla och det är ju kul att kunna göra något tillsammans som alla har glädje av. Jag är glad att vi valde det istället för Ölands djurpark. Däremot känns det lite som en föutsättning att man har vädret på sin sida eftersom vattanlandet är det som är störst om man säger så.


Solen i ögat


Pusskalas

Vi avslutade med att mata getterna och fåren, åka lite till karusell och hoppa på dom stora studskuddarna. Åt såklart också en massa glass, popcorn och hade roligt heeela dagen.


Kommentarer
Postat av: helena

Gud vad den sista bilden var söt

2009-08-11 @ 17:39:11
Postat av: Josefine

Nä vilken chamör han är, helmysig bild på dem ju.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback