Det närmar sig

Igår var vi på banken och bestämde hur lånen för huset ska läggas upp och diskuterade försäkringar och massa annat. Vår bankman är toppen och försöker inte på något vis lura en till något utan lägger fram många förslag och hjälper en att se för och nackdelar vilket känns bra. Allt detta är ju helt nytt för oss och det är bara och hoppas att det man gör blir bra =)
Nu är det mindre än en vecka tills vi får huset. Har redan fått nyckel till garaget så där har vi lämnat av lite grejer som vi inhandlat. Passade på att shoppa lite när Coop bygg hade trädgårds rea - 50% på allt. Så vi hittade lite bra att ha grejer samt ett staket som ska upp runt tomten så småningom.

På tal om rea så fyndade vi en pool häromdagen också. Blev inspirerade när Marie och Andreas hade köpt en. Så den ska Theo och Thilda få i julklapp. Micke tyckte inte alls att det va en bra idé "för dom förstår ju minsann inte att dom inte kan få bada i den med en gång då", men jag tyckte det var jätte bra. Nu slipper man tänka på vad man ska köpa till dom och sen får dom så mycket annat utav andra som dom kan leka med med en gång. Tycker inte man ska överösa barn med grejer utan då är det bättre att satsa på något lite större mer användbart.

Nu börjar vi komma i gång rätt bra med packningen här hemma. Har packat två kartonger idag, man får ta lite i taget. Vi får ju huset på fredag men vi kommer inte flytta in förrän tisdagen eller onsdagen efter. Det kommer nämligen en målare och ska fixa vardagsrummet först och så ska vi måla träpanelen i taket i hallen och i "trapphuset" vitt. Tror det kommer bli super! Sen blir nog nästa projekt nytt golv i hallen. Har ju även köpt en fläktkåpa så den ska också upp så småningom. En sak i taget!

Kommer självklart bjuda er på före och efterbilder =)

Kommentarer
Postat av: Anna

vad spännande med huset jonna! ska bli roligt att få se bilder :) kram anna

Postat av: Louise

Hej.

Jag håller med dig ang poolen. De blir en kanonpresent att ge. Vad ska dom med alla småsaker som används en gång och aldrig mer?

Hoppas ni kommer trivas i huset. Lycka till med allt! Vi ska kolla hus i nättraby mån den 24:e =) spännande.

Ha de bäst! Kram

2009-08-16 @ 09:54:27
URL: http://looouisepettersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas huset blir kanon, roligt för er :) Får komma o ta ett kik sen när ni har kommit iordning :) hoppas allt är bra annars. Kram

2009-08-16 @ 12:15:14
URL: http://linda86j.blogg.se/
Postat av: Fia

Ser fram emot bilder sen :).



Jo att vara ute i god tid med vinterkläderna känns som ett måste. Man har tillräckligt att bekosta runt vintern ändå, med alla julklappar o annat :).



2009-08-17 @ 20:06:34
URL: http://fiansess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback