Dagen D

Idag får vi vårat hus - äntligen =) Ska ju bli kul att se hur vi ska klara av att vänta till tisdag med att flytta in. Men det får gå det också. Ska börja packa upp alla "fin glas" och sådant idag så man kan återanvända pappret och kartongerna till allt vardagsporslin sen. Använder torky istället för tidningspapper så slipper man diska allting för att det är massa trycksvärta på det.

Målaren ska börja spackla idag. Det ska bredspacklas en gång i dag och en gång i morgon, sen slipas, förlimmas på söndag och tapetseras på måndag. Vilken process! Så är det med otäcka gamla sjögrästapeter. Igår var Micke och handlade altantak. Dom hade utökat sin rea på Coop bygg och självklart passar vi på. Våra renoveringar får helt enket styras av deras rea nu =) Kanske låter snålt, men varför lägga dubbelt så mycket pengar när man kan få det till halva priset?


Kommentarer
Postat av: emmzy

Grattis till huset!! Vad roligt, jag väntar med spänning på att få se resultatet :) Snålt och ekonomiskt är ju två olika saker, och här handlar det ju om det sistnämnda. När det handlar om så stora kostnader och förändringar är det ju en nödvändighet, det låter som att ni verkligen flyttar i rätt tid, toppen :) Lycka till!

2009-08-21 @ 13:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback