Back on track



Theo blev genomförkyld efter tre första dagarna på dagis, inte helt otippat. Så nu har vi kört igång med medicinen igen och hoppas han klarar sig bra med den. Han är fortfarande hes, har lite hosta och är lite små täppt men det är ju ingenting i jämförelse med vad man ser att andra ungar är på dagis. Så, vi beslutade oss för att han skulle få fortsätta sin inskolning idag.

Här hemma rensas och packas det för fullt och vi har faktiskt kommit en bra bit på vägen. Det syns inte så mycket förutom att tavlorna är nerplockade och att det är kartonger i varje hörn men det är för att vi börjat med allt sånt där tråkigt i lådor och skåp. Skönt att ha det gjort i alla fall, ändå om det är en del annat kvar. Man har mer saker än man tror. Har passat på att prova lite höst- och vinterkläder nu när man ändå haft det framme och det verkar som att överdragsbyxorna och jackorna är lagom i alla fall. Vinterskor har han också - skönt. Overallen är dock för liten och jag är i valet och kvalet om vi ska köpa ny eller bara ha jacka och termobyxor. Förra året ville han inte ha overall så den är kappt använd.


Denna åker ut på tradera

Igår när vi var ute och gick så frågade Theo efter Nettan och Annelie. Han pratar alltid om dom när man pratar om Italien och så eftersom dom var med där, men blev så snopen när han sådär spontant frågade efter dom. Så roligt att höra eftersom det är människor som betyder mycket för mig.

Han börjar bli stor och förvånar mig allt oftare med både det ena och det andra nu. En ny sorts trots har han också börjat med och nu gäller det verkligen att vara konsekvent. Lyssnar man inte första eller andra gången man säger till så åker man in på rummet. Det funkar inte att ge tomma hot om man inte vill att det är barnen som ska styra familjen i framtiden.



Kommentarer
Postat av: Linda

De förstår jag :) ja de låter skoj, det va ett tag sen nu :/ Ja allt är bara fint här :)lite mycket jobb för tillfället bara men de får gå :) ha de så bra! Kram

Postat av: MATHIAS

Vet du inte att det är barnen som kommer styra framtiden och familjen /föräldrana sätter dom på ålderdoms hem ändå sen ,så bara fortsätt me toma Hot!Ändå ingen ide!barnen tar ändå över för el senare!

JAAA TILL TOMA HOT!!!!!!!!!!!!!!!



2009-08-19 @ 16:49:47
Postat av: Anna

hej igen... ni får komma hit o kolla i stället :) hör av er om ni är i krokarna! kram anna

2009-08-20 @ 07:18:51
URL: http://annablogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad spännande att det närmar sig inflyttning. Om du vill ta en paus i allt packande får du gärna titta förbi. Det är alltid roligt med besök nu när jag går hemma större delen av dagarna. Och det där med trots, det känner jag igen...

2009-08-20 @ 20:21:31
URL: http://falco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback