Onsdag = utedag på dagis

Har precis kommit hem efter att ha lämnat Theo på dagis. Innan vi körde dit var vi i affären och handlade lite frukt och dricka som Theo skulle ha med sig idag. Han fick bära grejerna, lägga upp dom på bandet och trycka på OK knappen när mamma betalade. Så nöjd, så nöjd.

Som jag säkert sagt innan så har dom utedag varje onsdag och då gör dom något annat än att bara vara ute på gården. Dom brukar gå ut i skogen och så, och idag blev det en utflykt till bastasjön då eftersom dom har tema vatten nu i höst. Alla barnen hade lite "fika" med sig och dom kommer säkert få det jättemysigt. När dom kommer tillbaka äter dom man ute på gården och sen somnar dom nog som små stockar allihopa.




Min älskling

Kommentarer
Postat av: Thessan

Jaaa jag tycker d e svin drygt! Hoppas han lär sig av sina misstag iaf så han köper en bil nästa gång som han vet att han har råd med!!

Postat av: Jenny

ja de ska verkligen bli kanon kul.. Vi va så få denna omgången så vi fick välja själva i mån av plats.. Tyvärr finns inte förlossningen me som val utan man får hoppas på att få smyga in där någon dag..=) 35:an är gyn.. Får se vad de ha o erbjuda.. Vad läser du nu då? Kram

2008-09-17 @ 23:12:38
URL: http://metrobloggen.se/woffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback