Idol och Jersey girl

Har precis kollat på Idol. Säga vad man vill om det programmet, men det är svårt att låta bli att titta på det. Håller tummarna för en del förbättringar med den nya juryn, så än har jag inte gett upp hoppet. Nu såg jag att Jersey girl började på trean, och den är ju bara så bra. Passar bra med en riktig tjejfilm när Micke jobbar kvällen.

Dagen har rullat på men varit ganska lugn. Han uträttat en del ärenden, bland annat bytt lite kläder som var förstora för Theo. Så idag kom jag hem med det jag bytte + lite till. Han har fått en hel del nya kläder på sista tiden, det är svårt att låta bli att handla.



Detta är lite utav senaste tidens inköp.

I morgon ska Theo vara på dagis ett par timmar. Han är fortfarande småförkyld och har lite hosta men han är mycket bättre. Det är inte det där gul gröna snoret längre i alla fall - ursäkta språket. Däremot märks det ju att han inte orkar lika mycket som vanligt så verkar han påverkad i morgonbitti så får han vara hemma. Ser ingen anledning att lämna honom där då, då har han ju ingen glädje utav det ändå. Nu har han varit förkyld sen i fredag och varit hemma sedan dess, och det där värsta "sjuka" snoret har i alla fall förvunnit. Ibland undrar man vad en del genomförkylda ungar gör på dagis när man kommer dit och lämnar Theo. Det är ju inte bara dom själva som blir lidanade utan alla andra som blir smittade också!

Kommentarer
Postat av: Linda

Nä vi vet inte än. Troligtvis Beta eller Delta. Vi har önskat Delta eftersom de sover ute....

Postat av: Thessan

Usch ja d säger vi som jobbar me :S Finns alltför många som lämnar när barnen egentligen borde vara hemma :S

2008-09-04 @ 08:14:37
URL: http://tessibonkaan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack så mycke =) Ja de blir vi, har inte riktigt koll på vad dom ska på, men har för mig att de va i 9an =)

2008-09-04 @ 13:28:43
URL: http://sssannasss.blogg.se/
Postat av: Lina

jaa precis! Usch man e ju helt slut i kroppen efter minsta ansträngning.. men Ninni verkade piggna till lite på eftermiddagen, hoppas hon är bättre i morgon.



Fina kläder du köpt till Theo btw :P

2008-09-04 @ 20:11:01
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback