Vart hittar jag tiden?

Theo har fortfarande feber, men det ligger bara runt 38 grader, skumt. Han känns svullen på halsen och ser ut att ha ärvt mina mandlar, man ser knappt ner i halsen på han. Snarkar som en hel karl för han också dessutom. Micke fick ta lite komp idag på förmiddagen när jag gjorde min tenta, men nu är han på jobbet. Jag har hunnit med lite skolarbete men långt ifrån så mycket som jag behöver. Om Theo ska fortsätta vara sjuk såhär mycket så vet jag inte vart jag ska hitta tiden till att plugga?

Det positiva med denna veckans sjuka är att han är väldigt pigg och glad i alla fall. Inte alls så gnälligt som det brukar vara när han är sjuk. Så vi har haft riktigt mysigt och roligt tillsammans här hemma och jag hoppas dagen fortsätter så.

Vad skulle man göra utan sin guldklimp?


Theo älskar banan! Här har han precis haft näsblod, stackarn.
Och nu har jag äntligen fått mitt underbara halsband jag beställde, kan fixa
en bättre bild så småningom.

Kommentarer
Postat av: Linda

ja de ska ju passa me alla, inte lätt när man jobbar o é upptagna olika hehe men det löser vi på ngt vis :) Jag kan iaf varje helg fram till den 21 nov sen jobbar jag konstant fram till jul...

ja den 8:de lr 15:de kanske?

Postat av: Anonym

hej du! Roligt att höra ifrån dig. Jag läser till förskolärare i kalmar. super roligt. Vad gör du då, jobbar du nått? Kram kram

2008-10-22 @ 16:55:57
URL: http://evelinnaa.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja det blir ju bättre så det är bara att hålla ut :). Hon somnar ju iaf i vettig tid så man kan få lite lugn och ensamtid på kvällen... :)



Ja jag vill se bild på halsbandet :). Önskar mig ju ett i julklapp som sagt :)

2008-10-22 @ 17:14:30
URL: http://fiansess.blogg.se/
Postat av: Jennie

om du är villig att betala norgelön kan jag komma hem och vara personlig barnvakt åt theobus så du hinner med läxorna? ;)Naa theeo, vet han om att jag faktiskt har körkort? ;) sökt massa jobb idag och blir imon med. hoppas dom hör av sig så man får intervju så kan man försöka smila sig in dääär. ;) japp, vägrar sova på madrass så fick sova på soffan. as skön så klagar inte alls :D inte än iaf.. hur är allt hemma? kram!

2008-10-22 @ 17:28:03
URL: http://gynnas.bloggagratis.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Nej, den presterar lika bra som d60 men bättre än d40. Men kostar mindre än d60.

2008-10-22 @ 17:59:37
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Thessan

Hehe jo då d va väl bra med ullared men är väl inget jag känner att jag måste åka till igen :P Kse om man skaffar barn för d va ju en himla massa till barn :)

Hahaha jaaa då kse han blir imun tillslut stackarn :)

2008-10-22 @ 18:12:59
URL: http://tessibonkaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback