Trötta familjen

Igår var det fest och idag är vi sega. Hade i alla fall jättekul hos Therese. Vi sjöng sing star och tiden sprang iväg så vi gick inte ut förrän strax efter två. Blev bara en tur till Olearys innan vi tog nattbussen hem efter stängning. Stackars Simone som kommer ifrån Stockholm undrade vart vi skulle gå när dom stängde på Olearys, men vi fick snällt påpeka att så här dags stänger dom i denna stan, haha.

Theo hade ju feber häromdagen, och ont i halsen. Det har inte gett med sig och idag är han jättehängig, men han hade dock bara feber då första dagen. Han har också varit lite lös i magen, men det beror nog på förkylningen och att han knappt äter något. Innan hostade han tills han spydde så då tog jag minsann fram handdesinfektionen och började bli lite nervös, men det beror ju förmodligen bara på hans reflux som det så fint heter. Nu har han i alla fall fått i sig lite pizza och sitter här och hänger mot min axel och tittar på Pippi.

Bra tajmat med en soff dag just idag i alla fall - tur i oturen.

Kommentarer
Postat av: Linda

Freja hade oxå bara feber i torsdags. Och ingen vidare aptit och lös mage som du skriver. Men hon är pigg å glad trots att snoret rinner :)Va jobbigt med reflux! Jag tyckte det var jobbigt när Freja var mindre och hon var bara ett vanligt "kräkbarn"

Postat av: anna

hej igen... vad roligt att höra att anna ska ha en liten till :) det ska vi också! men inte förrän i juni om allt går som det ska. själva då? något syskon på gång till theo? jag ska fota huset snart så du får se... eller så kan ni ju komma förbi! :) kram anna

2008-11-30 @ 19:09:33
URL: http://annablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback