Nya plattformen

Min blogg är nu flyttad till den nya plattformen, så va ju tvungen att gå in och kolla hur det såg ut. Ingen större skillnad va? Plugga för fullt och håller även på att tvätta lite, tur att maskinen sköter sig själv!
Ikväll blir det jobb och likaså i morgon.

Har som sagt varit fullt upp nu och kommer att vara i sisådär 2 veckor till i alla fall. Helgen som va nu va verkligen välbehövlig för att orka med allt annat, för nu lär det inte hinnas med att umgås så mycket med någon direkt. I lördags va vi på Hasslö hela dagen och träffade Theos farfar, Marie, faster och kusin. På kvällen kom Angelica, Alex och Theo hit. Vi grillade goda grillspett och barnen busade! Verkligen super trevligt!

I söndags kom Markus, Mattias och Simone hit. Vi grillade också och spelade lite Wii! Också jätte trevligt.

Theo kommer på en massa nya grejer hela tiden, det senaste är väl att göra puss ljud och gå runt med en pussmun hela tiden!



Suger in underläppen också på något konstigt vis.. :)

Det händer mycket hela tiden i utvecklingen. Små ord som pluppar upp från ingenstans. Det svåra är bara att samma ord, med knappt någon skillnad i uttalet, kan betyda många saker. Pappa - pappa, pappa - äpple och poppa (eller pappa) - hoppa. Glass är han väldigt bra på att sägai alla fall. Igår när han somnat på soffan så tog han ut nappen, sa glass, stoppade in den igen och snarkade vidare, haha. Andra ord är baft - saft och tata - kaka.
Han ligger i lä med språkutveckligen men han är ju på topp när det gäller motorik och allt sånt! Man brukar ju säga antingen eller. En vacker dag pratar han nog hela tiden han också och då saknar man nog dagarna som va tystare ;) Tyst är det ju visserligen inte ändå, han har ju sitt egna språk.

Pricken över i:et är väl då att han går på en språkförskola och kanske lär sig engelska samtidigt som svenska, inte helt fel ju. Man har ju hört om småbarn som går på såna dagis som kommer hem och sjunger, pratar och säger ramsor på engelska. Dö häftigt ju! Nästa vecka är det invigning på dagis och hela utegården ska vara klar - spännande.

Theo är frisk ifrån sin ögoninflammation. Den där ögonsalvan gjorde underverk vill jag lova! Febern han hade i måndags va som bortblåst igår den också så idag är han på dagis.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej. Hinner inte svara på hela ditt inlägg mewn angående boken så beror det på om Linn ska ha den annars får du gärna köpa den. Kan slåp henne en signal ikväll annars får du som sagt mer än köpa den, ha ju ingen nytta av den läöngre;)

Kram

Postat av: LIna

Hej! later som du ocksa har fullt upp. Skoj anda ju. Jag har redan svenska och naturkunskap, skont det.



Hur ar vadret hemma nu da. Kramar o tusen tack f;r komentaren, sa skoj ju :)

2008-05-22 @ 15:10:57
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback