Trött mamma och lite Theo update!

Det va minsann inte roligt att stiga upp idag när Theo bestämde sig för att vakna tio i sex! Ingen direkt rolig tid.
Men visst, vi slipper stressa till dagis i alla fall ju.. Där ska han lämnas vid nio idag.

Ser ut att bli riktigt fint väder idag, och minus grader är det också! Får se vad jag ska hitta på, har inte så mycket i skolan nu.

Theo går runt här och flyttar på alla köksstolar, han är en riktigt klätterapa och vill gärna stå på en stol vid fönstret och titta ut. Annars är det ju himla kul att stå vid vasken eller micron också, mitt lilla busfrö! Det är verkligen en härlig ålder nu, han har så mycket roliga grejer för sig. Han pratar och pratar men man förstår inte hälften.
Titta, dää (där), bampa (lampa), mamma, pappa, thee eller tete (Theo) är några ord som kommer ur hans lilla mun.

Igår kissade han på toaletten =) Han sa "kss" hela tiden och höll handen på sin blöja så vi tog av den. Han gick till toaletten och ställde sig vid den och sa "kss" igen. Det kom ett par droppar på golvet och några i toa stolen! Va hos mamma så hade ju ingen potta där. Duktig e han mammas kille! Hade ju varit dö kul (och framförallt skönt) o kunna få han blöjfri i sommar, men då måste ju han själv vara med på noterna. Det är ju inget man kan tvinga fram.
Han har nio tänder, den tionde är på väg!

image373

Nu ska vi busa på Theos rum. Han sitter väldigt ofta vid det lilla bordet och "serverar" mat till alla. Alla ska smaka, helst direkt ur grytan, eller så matar han med en stekspade! =) Ska lägga in lite bilder sen, har nämligen tänkt möblera om idag så vill ha lite tips! Sen är det även dags att byta ut alla gradiner som är så förbannat tråkiga. Nu till våren vill man ju ha lite nytt med så det får bli en tur till Mairo snarast. Ikea står också på turlistan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback