Glad påsk!

För det första, glad påsk till er alla =)



Vilket härligt väder vi har denna påsken. Men man får väl se det som att den kom väldigt tidigt i år, så snart kommer nog våren på riktigt. Tur man inte har lagt på sommardäcken än i alla fall.

Theo fick påskägg idag och gud så uppskattat det va. Gömde det i BRIO spisen och han va inte sen på att hitta det där. Stoppade i lite vindruvor och russin, det hade dom fått på dagis också så fick lite inspiration därifrån. Stoppade även ner en päron mer för att fylla ut lite =) Sen blev det faktiskt en Pimpim tablettask också. Säga vad man vill om godis till småbarn, men en gång skadar väl inte. Får borsta tänderna extra noga ikväll. Det kom ett helt vattenfall med dregel ur hans mun när han tuggade i sig massa gott.

Gick ut en stund i snön men dom skottar ju undan allt så man kan ju inte dra pulkan nånstans. Sen började Theo bli trött också så vi la han nu istället så får vi åka pulka i nån backe sen när han har vaknat. Klockan halv två bjuder pappa på påskbord så då ska vi dit också.

Skulle åkt till Jönköping idag men hoppade över det eftersom det va sånt himla busväder på morgonen. Dumt att ge sig iväg i sånt väder ju. Får se hur det ser ut i morgon, kommer det inte mer snö så lär ju de större vägarna va relativt fina i morgon.

Lägger in lite påskbilder sen, orkar inte tömma kameran nu. Bjuder på en bild på Theo ifrån Sälen.

image420

Kommentarer
Postat av: Sofie

Nej jag har inga känningar så. Sammandragningarna kommer kanske lite oftare och starkare men det är ju naturligt och kan vara i fleera veckor till :).
Har inga stora förväntningar på att den kommer för tidigt, då blir man bara besviken. Så jag har den 20 April som mål. Och det är ändå bara några dagar efter BF :).

hehe vad busig han ser ut på den bilden Theo :).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback