Dagis och nattvaka

Igår va det utflykts tajm på dagis och dom va och tittade på hästar på en äng. Där fanns också en get som försökte rymma och Theo va såklart jätte impornerad och skulle gå över en så där stege ni vet, som går över stängslet och in i hagen. Han tycker om djur och natur han! Dock fick han en fästing som vi upptäckte när vi hämtade honom, men den hade knappt hunnit suga sig fast som tur väl va.
Till lunch så grillade dom kyckling och till det fick dom pastasallad. Dom satt ute på gården och åt - mys. Dom ska äta ute en dag i veckan så igår va premiären på det.

Igår kväll somnade jag vid tio, halv elva. Efter en timmes sömn så väcktes jag av Theo som inte alls ville sova eller komma till ro överhuvudtaget. Låg och snurrade runt mej och på mej i en timme och då gav jag upp och gick ut i soffan med honom. Han la sig till rätta och fick en flaska välling. Efter en timmes tv tittande somnade han gott men sen tog det ytterligare 3-4 försök att lägga ner honom i sängen innan han somnade in ordentligt.. Fick väcka honom vid kvart över åtta idag eftersom han skulle till dagis, och själv vaknade jag vid halv sju och kunde inte somna om. Så idag är man lagom seg i huvudet!

Idag kom böckerna vi beställt som sommarpresent till dagispersonalen. Ska åka och köpa en blomma också innan jag hämtar Theo, och överlämna det ifrån alla barnen, och oss föräldrar såklart.




Kommentarer
Postat av: Thessan

Sånt uppskattas alltid :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback