Strand, plugg och öltält

Har för mycket att stå i för att hinna med bloggen såhär års. Det blir ett antal timmar på stranden, vid poolen hos mor & far och vid datorn/skolböckerna. På fredag har jag slutprovet i Svenska B och sen är jag ledig i ca 3 veckor från allt vad skola heter. SKÖNT. Det ska firas med att gå ut på sailet på fredag! Däremot blir det väl kanske lite jobb under "skolledigheten", men det är ju lugnt. Jobbar ju ändå bara 17-21. Ska faktiskt jobba i morgon - första gången på ett par veckor nu.

Nu har jag precis gjort denna veckans "läxförhör". Inte så normal tid och sitta med sånt kanske men vi var inne i stan innan. Sailet tjuvstartade ju idag och vi tänkte kolla på Caj Karlsson som skulle spelat vid tio. Förbandet skulle börja vid nio, men eftersom dom inte körde igång förrän vid tio så orkade vi inte vänta på Caj utan åkte hem strax efter tio. Så Theo somnade sent idag. Trodde han skulle somna där inne eftersom han fick välling, tutte och snutte. Men det var ju så mycket annat att titta på. Kom ju in ett stort spännande skepp och så var det ju en massa folk!

I morgon blir det nog stranden på dagen, sjukhusbesök klockan 15 och jobba klockan 17. Efter det blir det till att åka hem och skriva skolarbete. Hoppas nästan på dåligt väder i morgon så kanske man har "tid" att göra det på dagen när Theo sover istället. Man har ju inte samvete att stanna hemma på förmiddagen bara för att man ska vara hemma när han sover middag. Man kokar ju om man inte är på stranden där det fläktar lite.. Vilka i-lands problem. Morgondagen får avgöra hur det blir helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback