Sol och åska

Dagen började med att jag och Theo körde hans mormor till tågstationen. Hon skulle till Göteborg för att kolla på Bruce Springsteen ikväll, tillsammans med min pappa som hon skulle möta där uppe också. Efter det handlade vi på City gross - gillar den butiken skarpt. Åkte hem och la in kycklingklubbor i ugnen, kokade pasta till Theo och packade kylväskan med potatissallad till oss, massa dricka och frukt. Så ni kan ju lista ut själva vad dagens lunch blev!

Åkte ut till badstranden sandvik på hasslö och vädret växlade ju tyvärr en hel del. Först va det jätte varmt och skönt. Sen blev det molningt. Sen blev det fint igen, samtidigt som det åskade en bit ifrån. Så vi låg där och solade och lyssnade på åskan helt enkelt! Till slut så kom regnet och vi begav oss hem till Theos farfar. Där plaskade Theo och kusinen Jonah i lilla bassängen tillsammans - dom trotsade regnet. Det va ju trots allt varmt i luften. Vi grillade, fikade och barnen busade. Ändå så trodde jag aldrig att han skulle somna ikväll. Men anledningen till att han inte somnade va att han har ont i sin lilla tå. Han har nämligen sparkat i den, så nu går ju det där förbaskade såret upp så fort han bara tittar på en sten i stort sett. Stackars Theo =)

Dom senaste dagarna har ju förstås bestått av en massa sol och bad. Älskar sommaren och strandlivet! Man blir ju på så mycket bättre humör, och det är så härligt att vara ute hela dagarna. Tänk om det kunde vara så fint väder hela sommaren, med undantag för typ en dålig dag i veckan kanske. Regna kan det göra på nätterna.

Nej nu blir det Irene Huss - nattrond. Igår kollade vi på Irene Huss - glasdjävulen. Den va bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback