Jobba

Klockan tre ska jag jobba, känner inte alls för det! Men vad gör man inte för lite cash =) Har ju inte jobbat på hela veckan och nästa vecka jobbar jag bara måndag som det ser ut nu, alltså i morgon. Skönt! Så blir det mer tid till skolan.

Andra planer förutom att plugga i veckan som kommer är att träffa Katta på tisdag på dagen. På kvällen blir det ju såklart Allsång i Hoglands park. Perfekt att det finns lekpark som underhållning till Theo där också.

Idag har vi haft lite rensning här hemma av klädkammaren och en garderob vi har i hallen. Det ledde ju i sin tur till att det blev lite rensning ute i stora förrådet också, men vi insåg att det va bättre med att vänta och åka till bubbetorp nån dag och slänga en massa skit där. En påse till UFF containern blev det i alla fall. Det som inledde detta lilla städryck va att jag möblerade om på Theos rum och tog ut lite onödiga grejer. Så nu blev det lite förändring där inne - kände att det behövdes. En annan förändring är att Theo sover middag i en stor säng idag istället för spjälsängen. Han har ju sovit i vår säng mycket, men vi kände att det kanske va dags att åtminstone prova och se hur det går att sova i stor säng alltid. Man vet ju aldrig, han kanske känner sig instängd i spjälsängen och att det är därför han sover dåligt numera?

Man får prova sig fram här i livet. Det som är rätt ena dagen kanske är fel nästa.




Sovbilder ifrån mitten på juni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback