Grillat är gott

Igår efter vi hämtat Theo på dagis åkte vi ut till Dragsö. Med oss hade vi engångs grill, kött och pastasallad - mums. Där var vi till klockan sju och solade, badade, lekte i lekparken och sparkade boll. Hur mysigt som helst, men blåste tyvärr lite för mycket, men det var överkomligt! Idag blev det grillat här hemma. Eftersom vi har kalas här i morgon så var vi tvugna att handla det sista idag både i present och mat/fika väg, så något stranden hanns det inte med.

Blåste upp bassängen när vi kom hem och tillbringade eftermiddagen på baksidan. Grillade även denna dagen, det är ju riktig sommar mat. På vår lilla shoppingrunda passade vi på att köpa dynor till ute möblerna - det var på tiden. Beställde även nya sängar till oss, vilket också verkligen var på tiden. Nu är det bara Theo som ska ha en säng också.

Skulle vara väldigt tacksam om det är någon som har något bra tips på en bra barnsäng. Tycker de flesta är så flickiga. Spelar inte så stor roll om det är nytt eller begagnat. Helst ska den vara vit eftersom allt annat är det i hans rum. Det får inte vara höga kanter runt om, det kan ju innebär ju bara större besvär när han ska stiga upp på morgonen. En sån där inte-ramla-ner-bräda däremot skulle vara bra så han inte ramlar ner det lilla yrvädret. Jag vet, jag är kräsen.. Men snälla: TIPSA! =)


Kommentarer
Postat av: roger

ähh fan gubben din är så lat så han kan gott bygga 1 haha kram

Postat av: roger

haha så jävla sant!!!

Antar att du menar att micke får sova på soffan eftersom theo inte har någon säng att sova i hahahaha

2008-07-25 @ 22:08:12
URL: http://suntripper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback