Blåshålet

Det är så tråkigt att det alltid ska blåsa i denna staden. Som igår när vi kom ut till Dragsö och fullkomligt höll på att blåsa bort. Vi packade ihop oss och åkte till Långö istället, som helt klart låg bättre till! Där var det varmt och skönt så där spenderade vi gårdagen. Hämtade Thilda på vägen ut också så hon också kunde följa med till stranden. PÅ hemvägen blev det handling på City gross, och barnen skötte sig exemplariskt i vagnen. När vi kom hem lagade vi chili con carne och bjöd hit mamma, pappa, Tim och Daniel och efter det blev det Allsång i Hoglands park.

Idag fyller Angelica år - grattis =)! Och på fredag fyller Thilda 3 år så då ska vi ha kalas här. Handlade det mesta igår men är väl alltid något man glömt! Har kommit en bra bit på vägen i present handlingen också. Är ju rea överallt så har passat på att handla en del kläder. När det är tag 2 rea plagg och betala för 1 kan man ju inte låta bli. Första gången jag var inne på Lindex förra veckan blev ett par jeans och tre tröjor till Theo, som kostade hela 149:-. Dagen efter blev det tre tunikor till Thilda och ännu en tröja till Theo, för endast 119:-. Kan ju inte bli bättre!?
Sen blir det ju såklart andra presenter än kläder, för det är ju inte kul att få, man dock väldigt bra att ha!

Sen på söndag fyller Theos kusin Jonah 2 år, så då blir det ytterligare ett kalas. Känns som man "kalasat" flera gånger i veckan nu ett tag. Så till honom blir det också presentinhandling i veckan. Frågade vad han önskade sig och det var ett presentkort på po.p enligt hans mor, så vi får väl uppfylla det =)
Känns ju väldigt tråkigt att köpa men samtidigt hade ju jag uppskattat om folk undrade vad Theo, och även Thilda såklart, önskar sig. För det är ju mycket bättre att få saker som faktiskt behövs och är nödvändiga än massa leksaker som dom redan drunkar i! Och det är ju vi föräldrar som vet vad barnen behöver och ser vad dom tycker om att leka med och vad som passar i just deras stadie i utveckling och ålder. Ja, ni hajjar va?

Nähe, nu ska jag plugga så jag kan hämta Theo tidigare än tre idag och åka till stranden! Dom skulle förmodligen åka till stranden med dagis på fredag och idag skulle dom få springa i vattenpridaren. Kul att dom gör lite somriga saker. Sen ska Theo vara ledig i två veckor, igen. Skönt!


Liten Theo förra sommaren

Kommentarer
Postat av: roger

Lär ju inte sitta framfördumburken så mycket :)

Ska försöka uppdatera lite nu :/

Postat av: r

Nybloggat!

2008-07-23 @ 14:16:51
URL: http://s

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback